Tvrdá fakta o jeho největší chloubě

Je o něm hodně řečí a záhad. Muži k němu mají většinou velmi zvláštní vztah a často dostane i své vlastní jméno. Mluvíme o největší chloubě muže: o penisu.

Obvykle jde o velikost mužského penisu, protože je mezi muži obecně považován za symbol společenského postavení. Začíná to v pubertě a ve skutečnosti to nikdy nekončí. Ne nadarmo na pisoárech mrknou vedle, aby si ověřili vlastní tržní hodnotu. A samozřejmě nejde jen o centimetry, ale také o stabilitu a výdrž. Docela velká očekávání na tak malou část těla.

Zlomený penis

Zní to ošklivě a také je: Zlomený penis je pro muže jistě traumatický, koneckonců jsou více než citliví a zlomený penis je spojen se spoustou bolesti. V tomto případě ruptura znamená, že se kůže erektilní tkáně roztrhne a krev vyteče z erektilní tkáně do okolní tkáně. Nehezký výsledek: mužský penis se zvětší na dvojnásobnou až trojnásobnou šířku a změní barvu na tmavě fialovou. V tomto případě: jděte na pohotovost! A zapomeňte na elegantní výmluvy -zlomenina penisu může nastat pouze tehdy, když je penis vzpřímený a při prudkých pohybech (1).

Klobouk alias kondom

Kondom není v mužském světě populární. Svědčí o tom četná srovnání: sprchování s pláštěnkou nebo cukroví s papírem. Tato a podobná srovnání se často používají jako argument, proč ho nepoužívat. Má to však také svůj důvod: muži s kondomem cítí méně. Mezi vámi a vaším partnerem přece jen něco je. Přesto: V dobách bezpečnějšího sexu je kondom bohužel bezkonkurenční, a tudíž povinný (2). 

Drsňák v kalhotách

My ženy často váháme, zda „za to vzít pořádně“ – koneckonců mužský penis se zdá být tak křehký. Úplně špatně. Sami muži se sami sebe dotýkají mnohem tvrději. Tak se ho chopte, milé dámy – určitě bude nadšený. A pokud vaše „práce“ muže skutečně bolí, rychle to uvidíte a můžete upravit tlak a tempo. Stejně má rád oční kontakt... (2).

Zanedbatelný ústřižek

Obřízka mužského penisu má výhody i nevýhody. Obřezaný penis vypadá velmi esteticky, obřezaní muži také produkují méně smegmatu a podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je prý méně pravděpodobné, že se nakazí virem HIV. Na druhou stranu obřezaní muži jsou méně citliví na dotek. Nejcitlivější oblastí je chirurgická jizva. U neobřezaných mužů je citlivá celá vnitřní předkožka (3).

Problémy s potencí

Citlivé téma. Vlastně nejcitlivější téma vůbec. Když se do toho pustíme a penis odmítá pracovat a místo toho leží vyčerpaný bez pohybu, pak se to týká i nás žen. „Na tom nezáleží“ nebo „To se může stát každému“ moc nepomáhá. Společné vyšetřování příčin není to, co muži v tuto chvíli chtějí. Nejlepší je tedy držet jazyk za zuby a obejmout ho. Nebo ještě lépe: poskytněte mu pomoc hned při startu (2).

Mazlení

Kluzký je lepší než hrubý a suchý. To je důvod, proč je nejlepší používat během „ruční práce“ lubrikant, abyste svůj nejlepší kousek nezranili. Mnoho mužů dělá totéž, když to dělají sami. Jinak byste na spoustu ručních praktik mohli zapomenout (2).

Sexuální kalorická bomba

Zde jsou nejdůležitější fakta o spermatu: Průměrné množství ejakulátu je jen asi plná polévková lžíce. Spermie se pohybují rychlostí neuvěřitelných 17 km/h a mohou v děloze přežít tři až čtyři dny. Pojďme k informaci pro všechny fanoušky polykání: Spermie mají kolem pěti kalorií, což je tolik jako oliva nadívaná papričkou (4). Chuť je často problém, ale ananasový džus – údajně – docela pomáhá.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK551618/, (2) názory autora, (3) www.en.wikipedia.org/wiki/Joint_United_Nations_Programme_on_HIV/AIDS, (4) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK564369/
 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat