20. 3. 2024 06:19 − 2056× − 5

Staňte se pořadateli Bohemia Rally Mladá Boleslav 2024

I Vy můžete být součástí slavné rally s dlouholetou tradicí. Stačí pouze zájem a vyplnění formuláře v odkazu.

Pokud jste velcí fandové motorsportu, rozšiřte naše řady.

Připravit a uspořádat v dnešní době automobilovou rally je velice náročné. Vše začíná složitými jednáními a povoleními navržené trasy, rychlostních zkoušek a dalších důležitých bodů, které jsou v rámci automobilové soutěže nezbytné. Rally, to není jen sportovní, ale také společenská událost a na jejím zdaru se podílí stovky osob. A není vůbec jednoduché získat jejich pomoc pro jakékoliv potřebné posty.

„Samozřejmě, že se postaráme o vaše proškolení, předání nezbytných informací a seznámíme vás se vším podstatným. Zejména u traťových komisařů se jedná o velice zodpovědnou činnost. Vážíme si každého, kdo se chce zapojit,“ vyzývá ke spolupráci ředitel soutěže Petr Pavlát.

Máte tedy jedinečnou příležitost stát se součástí pořadatelského týmu Bohemia Rally Mladá Boleslav 2024.

Stačí jen kliknout na tento odkaz a vyplnit dotazník: https://rallyforms.com/stan-se-poradatelem-rally-bohemia-2024

Po vyplnění dotazníku se s vámi spojí vedoucí rychlostní zkoušky, o kterou máte zájem. Probere s vámi podrobnosti včetně finančního ohodnocení. Bez dostatečného počtu kvalitních řádně proškolených pořadatelů se žádná soutěž neuskuteční. Proto si velice vážíme každého, kdo chce v dnešní hektické době pomoci. Vyplněním a odesláním formuláře pro vás ještě nevzniká žádný závazek vůči pořadateli. Za váš zájem děkujeme a budeme se těšit na spolupráci.

www.rallybohemia.cz
www.facebook.com/rallybohemia
www.instagram.com/rallybohemia

Komentářů celkem: 5
20. 3. 2024 10:471
1 0
JO ta dobrá doba je pryč ted jsou s tím jen starosti a zodpovědnost , lidi neposlouchají , každý si dělá co chce a pak to odnese traták . Pak ho vláčí po soudech atd. Děkuji nechci , svůj názor nikomu nevnucuji.
20. 3. 2024 12:122
1 0
Lidi nikdy neposlouchali lip. Ta zodpovednost driv nebyla, to je asi fakt.
22. 3. 2024 09:143
1 0
V cizině to funguje jinak tam lidi poslouchají třeba Rakousko 20 letá pískne a lidi poslechnou vesměs , nebo volá na dispečink a ruší RZ. . Tady si každý dělá co chce , pak at se nediví že pořadatele nechtějí lidi dělat ani na zajištění různých akcí motoristických.
24. 3. 2024 14:464 Upraveno 14:47
0 0
Po soudech vláčili oprávněně pouze jediného ,,traťáka", kvůli kterému přišli o život čtyři mladé holky. Přihlásil se na pozici traťáka, absolvoval školení, svým podpisem dal na vědomí že všemu rozumí a že byl dostatečně proškolen a pak si sám stoupne za horizont do zakázaného prostoru a ještě k sobě pozve skupinku kamarádek. Bohužel všichni víme jaké jsou zákony ČR a nakonec tento ZDZ odešel od soudu nepotrestán a ještě házel vinu na všechny kolem ❗
24. 3. 2024 16:595
0 0
no...za ty peníze co tratový "marshal"smajlík dostane je jeho odpovědnost stokrát větší. Přitom-bez tratáků závody nelze konat. Proč u nás nejsou lidé u trati výhradně na vlastní zodpovědnost,tak jak je to jinde?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!