Mio uvádí prémiovou zrcátkovou autokameru MiVue R850T s 2.5K, antireflexním dotykovým displejem a zadní kamerou

Mio, přední světový dodavatel bezpečnostních kamer do vozů a cyklonavigací, uvedl svou první zrcátkovou autokameru v prémiové verzi, tedy s vysokým rozlišením a příp. 60fps v FHD, se senzory STARVIS od Sony, WiFi-5 a řadou nejmodernějších funkcí vytvořených pro řidiče. Autokamera je v provedení „E-Mirror“ a zobrazuje tak situaci před či za vozem přes celý 11.88" IPS displej, který je antireflexní i při vysokém světle. Záznam doplňuje zadní autokamera, a to i při ochraně vozu po zaparkování.

Nahrávání v rozlišení 2.5K 1440P rychlostí 30 fps

Kamera do auta pořizující záznam v rozlišení 2.5K 1440 pixelů zachytí veškeré detaily vaší cesty. Je vybavena širokoúhlým objektivem, takže si můžete být jisti, že žádná část vaší cesty nezůstane nezachycena.

Krása a snadnost

Bezproblémový design, díky kterému nejenže elegantní a stylová 11,88" kamera MiVue™ R850T E-mirror vypadá dokonale integrovaná do vašeho vozu s kabelem 3 v 1, ale také poskytuje maximální viditelnost pro bezpečnost jízdy, i když je vaše zadní sedadlo plně obsazeno.

Díky technologii HDR vyvinuté profesionální technologií ladění obrazu společnosti Mio je navržen tak, aby eliminovala odlesky a odrazy při silném světle pomocí režimu zrcadlení a automatického jasu.

Díky elegantnímu a tenkému rámečku obrazovky má ve srovnání s jinými 9,66" obrazovkami větší viditelnou plochu. Konstrukce kabelu 3 v 1 integruje kabely GPS, napájení a zadní kamery, což umožňuje lepší zapojení a skrytá kabeláž nabízí přehlednější výhled.

 

 

Inteligentní parkovací režim

Když je motor vypnutý, MiVue™ R850T se přepne do inteligentního parkovacího režimu. Pokud senzory detekují náraz a/nebo pohyby v blízkosti přední části vozidla, automaticky se aktivuje nahrávání. To pomáhá shromažďovat důkazy, i když nejste ve vozidle (vyžaduje trvalé napájení kamery, např. díky Mio SmartBox III).

Hlasové ovládání kamery (v angličtině)

Pomocí vybraných hlasových příkazů můžete ovládat kameru, jako například vypnutí/zapnutí displeje, vyvolání nouzového nahrávaní, změnu pohledu přední/zadní kamery.

Upozornění na radary a úseková měření

MiVue R850T WiFi 2.5K zobrazuje vzdálenost a čas (vteřiny) k rychlostní kameře (radary), upozorňuje na kamery hlídající přejezd na červenou (křižovatky, semafory). Novinkou je i moderní funkce upozorňování před úsekovým měřením, na jeho začátku, v jeho průběhu a při jeho skončení. Poskytuje tak informace o aktuální a průměrné rychlosti vozu a rychlostním omezení v úseku, a navíc čas a metráž zbývající do konce úseku. Řidič tak může upravit rychlost daleko dříve, než na jeho konci a přispět tak k plynulosti dopravy.

Díky upozornění v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu bude řidič navíc vždy vědět, jak rychle může jet, jde o patentovanou funkci Smart Alert – čím rychleji řidič jede, tím dříve ho kamera upozorní.

Bezplatné aktualizace databází radarů po celou dobu životnosti zařízení.

Ocenění iF Design Award 2023 - design uživatelského rozhraní (UI)

Inovativní bloková architektura uživatelského rozhraní je navržena tak, aby odpovídala způsobu myšlení uživatelů a odrážela jejich interakci.

HDR s 2.5K 1440P (Vysoký dynamický rozsah)

Díky této technologii kamera zachytí více snímků v rychlém sledu pomocí různých hodnot expozice, poté zkombinuje několik snímků a vytvoří jeden optimální snímek. Zvládá pracovat se širokou škálu světelných podmínek ve scéně tak, aby bylo dosaženo nejlepšího možného zobrazení objektů v jasných i tmavých oblastech záznamu.

Křišťálově čisté video i při vysokých rychlostech s 60 snímky za vteřinu ve Full HD

Ve srovnání s 30 snímky/s umožňuje tato dvojitá hustota dat mimořádně detailní a plynulý obraz i při vysoké rychlosti jízdy.

Mio Night Vision technologie

Špičková technologie Mio Night Vision zajištuje díky objektivu s vysokou světelností a sestavě skleněných čoček dosažení plynulých a jasných záznamů, a to i za zhoršených světelných podmínek.

Superkapacitor

Díky vestavěnému superkondenzátoru je MiVue R850T mnohem odolnější vůči změnám teploty, což poskytuje vyšší úroveň spolehlivosti a ochrany.

Integrovaná WIFI a aktualizace přes telefon

Zálohování a přenos videa je možný i do chytrého telefonu, a to díky aktualizované aplikaci MiVue PRO přímo od výrobce. Ta slouží také pro aktualizace autokamery, zejména radarů a případně nového firmwaru autokamery (technologie WIFI OTA). 

GPS polohování a automatická kalibrace času/polohy

Díky integrovanému GPS modulu zaznamenává MiVue R850T rychlost jízdy, přesnou polohu a čas (razítko ve videu lze případně vypnout). Zajišťuje i automatickou kalibraci času a polohy, a to i po delší době mimo provoz. 

Integrovaný G-senzor uloží potřebné záznamy

V případě nehody nebo náhlé změny směru jízdy citlivě zaznamená integrovaný G senzor pohyby vozidla a zajistí, že nahraná data nebude možné přepsat.

Mio MiVue Manager

PC software pro přehrávání a analýzu videa, informací z G-Senzoru (rychlost, směr a intenzita nárazu), sdílení na sociálních sítích, zaznamenání jízdní trasy na Google Maps. 

WEB

https://www.mio.com/cs_cz/products/dash-cameras/car-cameras/mivue-r850t 

Cena

Mio MiVue R850T WiFi 2.5K je aktuálně k dostání v českých a slovenských eshopech už od 8500 Kč vč. DPH / 340 EUR.

 

Technické specifikace:

  • 2.5K 1440P HDR přední a 1080P HDR zadní kamera
  • 60 snímků za vteřinu při Full HD rozlišení
  • Zadní kamera T60 je součástí balení
  • Vysoce kvalitní snímač STARVIS™ CMOS od Sony s kvalitou blížící se nočnímu vidění
  • Inteligentní parkovací režim s detekcí pohybu
  • Elegantní design s 11,88" dotykovým displejem IPS s ochranou proti odleskům
  • Objektiv F1.8 poskytuje jasnější a čistší video i za zhoršených světelných podmínek
  • Hlasové příkazy hands-free pro bezpečné ovládání kamery (pouze v angličtině)
  • Vysoký jas a pronikavé zrcátko s optimalizací expozice HDR
  • Integrovaná vysokorychlostní Wi-Fi 5 přenos pořízených nahrávek do mobilního telefonu a jejich sdílení
  • Night Vision technologie
  • Externí GPS modul – automaticky zaznamenává informace o jízdě (rychlost, směr, nadmořskou výšku a zeměpisné souřadnice)
  • Široký úhel záběru přední a zadní kamery zachytí každý detail kritických okamžiků
  • Superkapacitor s extrémní odolností
  • Mobilní aplikace MiVue Pro
  • 3 osý G- senzor pro automatickou detekci a analýzu nehody
  • Upozornění na rychlostní radary a úseková měření, s bezplatnou a pravidelnou aktualizací databáze
  • Automatické nahrávání
  • Mio MiVue™ Manager – PC software pro přehrávání a analýzu videa a informací z G-Senzoru (rychlost, směr a intenzita nárazu), sdílení na sociálních sítích
  • Podpora paměťových karet MicroSD (U3, V30) až do kapacity 256 GB
  • Česká a slovenská lokalizace
  • Balení: MiVue R850T, Mio MiVue T60 zadní kamera, nabíječka do auta, externí anténa GPS, kabel 3 v 1, 3M nalepovací držák , sada držáků gumiček, statická nálepka na sklo, 8metrový kabel k zadní kameře

Více informací naleznete prosím na www.MIO.com/CZ/

 

O společnosti Mio

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Mio Technology celosvětově prodává ve více než 60 zemích.

Mio Technology je leaderem na trhu autokamer a GPS navigací v regionu střední a východní Evropy. Vyvíjí produkty na základě každodenních potřeb svých klientů. Jde o bezpečnostní kamery do aut, motokamery, navigace do aut a cyklonavigace a další produkty. Více na www.mio.com/CZ

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Klíčová slova ČR-elektronika-trh-firmy-Mio Technology-JustCom

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.