Hlavní navigace

Chcete se stát řidičem pražského metra? Na Startovači běží kampaň na českou hru Back in Service

Sdílet

Hra se odehrává v prostředí pražského metra, které nabídne detailně zpracované stanice a historické soupravy metra Ečs.

Lákalo vás někdy usednout do pražského metra ne jako pasažér, ale jako řidič? Pokud ano, může být pro vás zajímavý nový videoherní počin Back in Service od zakladatele projektu Dominika Vojty.

Hra Back in Service je na Startovači v crowdfundingové kampani teprve pár dní, už nyní ji lze ale brát za úspěšnou. Z požadovaných 74 tisíc korun se v době psaní článku vybralo už přes 133 tisíc, tedy více jak 181 % původní požadované částky. Do konce kampaně přitom stále zbývá 59 dní.

K dispozici je hned několik úrovní odměn startujících na 100 Kč, zajímavé jsou však odměny startující na 270 korunách, kde dostanete už nyní přístup k předběžné verzi hry. Jedná se o ochutnávku toho, co už má Dominik Vojta hotové, tedy plně hratelný úsek linky A a soupravu Ečs.

Tato verze hry má být v průběhu roku aktualizována. Co se hratelnosti týče, nemá se podle autora Dominika Vojty jednat o extrémně realistický simulátor, ale zároveň ani o jednoduchou klikačku.

Cloud24

Souprava nabízí realistický fyzikální model, mapa má pak nabídnout skvělou atmosféru pražského metra a věrohodnost. Součástí hry mají být i úkoly, které mají nabídnout průzkum okolí včetně řešení hádanek a podobně.

Autorovým hlavním cílem je mít plně funkční linku A a mít ve hře soupravu Ečs 81–71. Další linky, soupravy a celkový rozvoj hry jsou pak závislé na podpoře fanoušků. V případě zájmu můžete hru podpořit na Startovači nebo sledovat její novinky na Instagramu nebo YouTube.

Steam přepracoval rodinné účty Families, sdílení herní knihovny s dětmi bude jednodušší Přečtěte si také:

Steam přepracoval rodinné účty Families, sdílení herní knihovny s dětmi bude jednodušší

Byl pro vás článek přínosný?