Nejchlípnější fáze menstruačního cyklu nahrává sexuálním experimentům

Trvá jen chviličku a patří k nejlepším fázím menstruačního cyklu. Kdy si vyhradit čas na milování a které erotické techniky vás vystřelí do nebeských výšin? Mrkněte se do kalendáře!

Chuť na sex a klíčové fáze menstruačního cyklu spolu souvisejí – a to dost. Jistě, menstruaci není třeba popisovat. Může trvat tři až sedm dní v normálním cyklu. Když odezní, vstoupíte do střední folikulární fáze (stav, kdy si můžete všimnout zvýšení cervikální tekutiny a nárůstu energie). Jakmile se přiblížíte ke konci vaší folikulární fáze, hladiny estrogenu a testosteronu se dostanou na nejvyšší úrovně. Oba tyto hormony přispívají k posilování sexuální touhy a chlípnému fantazírování.

Kdy si vzít volno?

Přibližně tři dny před ovulací zase stoupá hladina estrogenu. V reakci na to mozek uvolňuje luteinizační hormon, který spouští ovulaci. To trvá asi jeden až dva dny. A teď ta nejlepší zpráva – právě v tuto chvíli jsou myšlenky na sex nejintenzivnější, a navíc je snazší dosáhnout orgasmu. Využijte toho, zatáhněte závěsy, zapalte svíčku (případně z práce odejděte o něco dřív) a naskočte na vlnu blažené spokojenosti.

Orgasmus novým způsobem

Zatímco většina žen dosahuje vyvrcholení při stimulaci klitorisu, v době před ovulací, kdy je touha po sexu skutečně intenzivní, se vyloženě nabízí škádlení erotickými pomůckami. Hormonální změny (estrogenu a progesteronu) způsobují citlivost bradavek, proto se, pokud je vám to příjemné, můžete zaměřit i na ně.

Vyměňte sexuální pozice

Děložní hrdlo je během uvedené sexuální fáze vašeho cyklu výše, což znamená menší pravděpodobnost náhodné cervikální kolize. Pokud se vám například před týdnem zdál psí styl nepříjemný, je ideální čas zkusit to znovu. A když je děložní čípek nahoře, pokuste se o cervikální orgasmus s hlubší penetrací.

Mapujte

Jelikož sexu v nejchlípnějším období nikdy není dost, pusťte se s partnerem do malého průzkumu ve jménu rozkoše. Jeden z vás se svlékne a druhý ho dráždí od hlavy až k patě – peříčky, štětci, krajkami nebo masážními svíčkami. Cílem je mapování různých technik a podnětů. Jediným pravidlem je nedotýkat se genitálií – alespoň do té doby, dokud nezmapujete přední a zadní část těla a nerozhodnete o dalším postupu.

Zdroje: www.mindbodygreen.com/articles/sexual-phase, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6642425/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat