Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Ústecko - Pět jednotek vyjíždělo k rannímu požáru přístavby rodinného domu v Krásné Lípě. Hasiči tam museli vyhlásit 2. stupeň požárního poplachu. Na místo dorazili krátce po čtvrté hodině ranní.

Hasiči na uhašení požáru použili dva vodní proudy. Požár zasáhl přístavbu a balkon rodinného domu, dále se nerozšířil. Hasiči dostali požár pod kontrolu v 4:41 hodin. Z domu bylo evakuováno 28 osob. Tři osoby se nadýchaly zplodin hoření a skončily v péči zdravotnické záchranné služby.

Vyšetřovatel zatím příčinu požáru přesně neurčil. Škodu způsobenou požárem předběžně odhadnul na 300 tisíc Kč, uchráněná hodnota je 3 milióny korun.

Na místě zasahovala profesionální jednotka HS Varnsdorf a jednotky dobrovolných hasičů Krásná Lípa, Rumburk, Horní Podluží a Chřibská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru