Pozvánky na dubnové trhy vás vezmou na tradiční a již zavedené akce, ale i na jedno úplně nové, parádní místo... Resp. nevezmou. Přemístit se naživo mezi Fler tvůrce už musíte sami. Tak do toho :-).

Jarní trh v Žilově

sobota 13. dubna 2024 od 10 do 16 hodin
Kulturní dům Žilov čp. 35, Plzeň-sever

Jarní dny jsou tu a tak zveme na náš již tradiční Jarní trh do Žilova u Horní Břízy. Některé výrobce si už určitě pamatujete z loňského roku, například košíkáře Petra Zemana z Jindřichova Hradce. A co na vás čeká letos?

Originální jarní věnce, ručně vyráběné šperky z kůže (Dílna U medvěda), háčkované a pletené dekorace, přírodní kosmetika (zn. Vitellaria), jemné šperky z pravých drahých kamenů (M. Štrbáková - Strmich) nebo barevné lžičky z FIMA.

A i letos budeme pomáhat - Maminkám s rakovinou, Občanskému sdružení EXODUS a Sekce na ochranu koček.

Připraveny jsou dílničky pro děti i dospělé a samozřejmostí je oblíbený řezník a pekařka - cukrářka.
Každý si u nás najde, co se mu bude líbit.

 

Flerjarmark v Moritzi 

čtvrtek 18. dubna 2024 od 10 do 17 hodin 
Galerie Moritz Olomouc, ul. 8. května 24

Přímo v srdci Olomouce můžete ve čtvrtek 18. dubna navštívit náš mini Olomoucký Flerjarmark. Někteří ocení originální šperk, někdo jarní veselé dětské oblečení nebo háčkované a šité doplňky.

Užijte si Olomouc naplno! Po procházce historickým centrem se stavte objevit další poklady do Galerie Moritz, kde si pro vás tvůrci připravili originální šperky, oblečení, bytové dekorace.

Těšíme se na vás.

 

1. Flerjarmark Rožnov pod Radhoštěm

sobota 20. dubna 2024
Rožnov pod Radhoštěm, na ul. Palackého u Spoláku

Chcete zažít jedinečnou atmosféru Dřevěného městečka v Rožnově pod Radhoštěm? Udělejte si výlet a zároveň navštivte náš 1. Flerjarmark v těsné blízkosti starobylých sýpek, kostelíku a chalup - na ulici Palackého u parku poblíž Společenského domu. Desítky šikovných lidiček pro vás vytvořily jedinečné věci - a že jich tam bude!

Hračky, dárečky, drátkování, keramiku, bytové doplňky - a nejen to přivezou! Slečny a paní se můžou nově obléct do originálních šatů, mikin, sukní i triček.

Nebudou chybět k okoštování domácí sirupy, limonády, nakládané sýry i uzeniny, koláčky i zákusky. K dokonalé spokojenosti vás pohostíme výbornou kávou, horkou čokoládou a rolovanou zmrzlinou!

Vše toto můžete navštívit zcela zdarma. Parkování je zajištěno na nedalekém parkovišti.

Máme zajištěné i krásné počasí, takže nic nebrání našemu setkání a my se moc těšíme!!

 

ARTtrh Brno ALFA PASÁŽ

sobota 20. dubna 2024 od 10 do 16 hodin
v prostoru ALFA pasáže, Brno

ARTtrh v přízemí pasáže ALFA je určen jen pro prodej nových výrobků a děl. Upřednostňujeme hlavně autory samé.

Na Arttrhu v Alfě se potkávají autoři tradiční rukodělné tvorby se začínajícími zástupci umění a řemesel. V ALFĚ si přijdou na své i sběratelé vintage módy. Upřednostňujeme hlavně prodejce, jejichž nabídka je jejich prací.

ARTtrh začíná v 10 hodin a je do 16 hodin. Spousta prodejců ovšem zůstává déle...
Těšíme se na vás!

 

Flerjarmark v Přerově

úterý 22. - středa 24. dubna vždy od 10 do 17 hodin
OC Galerie Přerov

Ani v dubnu nemůže v Přerově chybět pravidelný Flerjarmark! Od úterý 23. do středy 24. dubna si můžete nakoupit u svých oblíbených i nových tvůrců z vašeho okolí.

Chystáme pro vás oblečení pro dospělé i děti, hedvábné šály, šperky, brože i módní doplňky. A svůj domov můžete projasnit jarními dekoracemi nebo novým ubrusem.

Udělejte radost dvakrát! Sobě krásným dárečkem a tvůrci nákupem. Těšíme se na vás.

 

Olomoucký Flerjarmark na Dolním náměstí

pátek a sobota 26. a 27. dubna 2024 vždy od 10 do 17 hodin
Dolní náměstí v Olomouci

První ze série pravidelných Flerjarmarků zaplní olomoucké Dolní náměstí už v dubnu! Vše ručně vyrobeno, tvůrci si pro vás nachystali mnoho novinek.

Máte raději dřevo, minerály, keramiku, nebo bavlnu? Nabídnout vám v Olomouci můžeme vše! A vybrat si je můžete ve formě šperků, bytových doplňků, oblečení nebo třeba dekorací.

Po oba dny jarmarku pro vás máme připravený oblíbený vintage koutek, ve kterém můžete dát oblečení druhou šanci. Přijďte si ulovit svůj poklad i vy!

Jste z větší dálky? Doporučuji návštěvu jarmarku spojit s prohlídkou olomouckých památek, muzeí nebo galerií. A že má Olomouc co nabídnout! Turistické tipy najdete třeba zde.

 

FlerMarket Hradec Králové

sobota 27. dubna 2024 od 9 do 15 hodin
Kulturní dům Střelnice – Hradec Králové, Pražské předměstí

Jaro je v plném proudu a s ním přichází i FlerMarket Hradec Králové. KD Střelnice zaplní opět rukodělci a řemeslníci. Těšit se můžete na známé i nové tváře. Nebudou chybět dílničky, vytvořit si můžete náramek nebo třeba svou vlastní svíčku.

Nebude chybět dámské a dětské oblečení, autorské šperky, výrobky z kůže, háčkované doplňky nebo třeba hračky. Bylinky, sirupy, svíčky, textilní doplňky i dekorace. A je toho mnohem víc.

Přijďte si s námi užít den, popovídat a podpořit přímo výrobce.

Více informací o nás najdete na www.facebook.com/flermarkethradeckralove, účast nám můžete potvrdit zde. Vaše zpětná vazba nás moc potěší.

Těšíme se na vás!

 

Jarní vrchlabský Flerjarmark

sobota 27. dubna 2024 od 9 do 16 hodin
Náměstí TGM, Vrchlabí

Nalaďme se na jaro a pojďme ho oslavit nákupem rukodělných výrobků! Přijeďte za námi na náměstí T. G. Masaryka a jistě si vyberete. Můžete si pořídit dekorace do bytu, oblečení a doplňky, které v běžném obchodě nekoupíte, vše je ruční práce a hlavně originální a jedinečná.

Potkáte tu spoustu tvůrců, kteří vyrábějí: tašky, kabelky, batohy, kosmetiku, hračky, zástěrky, bytový textil, dřevěné dekorace, pletené košíčky, různé druhy keramiky, šperky, dekorace ze skla i ze dřeva, šperky z fimo hmoty, obaly na knihy, originální oblečení pro děti i dospělé, originální lžičky, textilní hračky, keramiku, porcelánové malované hrníčky, polštářky do bytečku, brože, ... a spoustu dalšího. Můžete se těšit i na drobné občerstvení.

Celým jarmarkem nás provede známé vrchlabské Duo Filip § Nikita. Zahrají a zazpívají oblíbené rockové písničky.

Pro děti budou připraveny dílničky. Takže pokud bude hezky a nebude pršet, děti vezměte s sebou.

Moc se těšíme na setkání a na hezky strávený jarní den! :)