Pejskařka Kateřina Brožová zpracovává další tragédii: Maxíček dobojoval!

Kateřina Brožová ve Španělsku 4

Autor: Pavel Krejčí

25. března 2024 8:43

Z letošního roku sice ještě neuplynuly ani tři měsíce, ale Kateřina Brožová pochová už druhého pejska. Nejprve přišla o milovaného Jordyho, který se zaběhl, zatímco byla na dovolené v zahraničí. Psí důchodce Max se posléze už nedokázal dostat ze zdravotních problémů.

Brožová musela s Maxem opakovaně k veterináři, protože už se mu podle jejích slov hůře dýchalo. Zverolékař předepsal k předchozím lékům na tlak a srdíčko ještě antibiotika. Po další návštěvě na veterině už se pejskovi nepatrně ulevilo. "Dvoje antibiotika zabrala, kyslík pomohl. Jedeme domů," oznamovala herečka fanouškům.

Přesto v neděli boj jejího čtyřnohého kamaráda se zdravotními problémy skončil. "Náš drahý Maxíček dnes večer svůj boj dobojoval. V mém náručí, v lásce a klidu… odešel do nebe za Jordym," napsala slavná panička na instagramu.

Čtěte také

Brožová připomněla, že Max s ní byl téměř patnáct let a byl oddaným kamarádem. "Je mi moc smutno... styská se mi po obou… ale jsou tu s námi pořád a vždy budou. Děkuji vám všem, kteří jste na nás mysleli, za vaši upřímnou podporu," dodala.

Nepomohl tak už ani kyslíkový box, který se před několika dny podařilo sehnat díky hodným lidem, kteří podle herečky pochopili, že není možné čekat. 

Témata: Kateřina Brožová