Nepoučitelný Krampol hazarduje se životem? Xanax a kolaps! Teď chce domů

Jiří Krampol 3

Autor: Pavel Krejčí

25. března 2024 11:39

Jiří Krampol se zdá být opravdu nepoučitelný. Ačkoliv ho v pátek křísili záchranáři, už o víkendu rozjímal nad propuštěním z nemocnice. V péči lékařů se přitom ocitá opakovaně, až je v ní téměř nepřetržitě. Dokáže mu někdo konečně promluvit do duše? 

Krampol v pátek zkolaboval ve svém bytě, kam vyjížděla záchranná služba, která ho následně převezla do Všeobecné fakultní nemocnice. Slavný pacient už z lůžka prozradil, že si vzal prášky a udělalo se mu zle. Sanitku mu prý zavolal kamarád. 

Herec v neděli přiznal, co za lék požil před nečekaným kolapsem. "Vzal jsem si v pátek xanax, udělalo se mi zle a upadl jsem do bezvědomí," sdělil deníku Aha!. Přitom připustil, že incident mohl dopadnout nejhorším možným způsobem.

Čtěte také

Bavič je přesvědčený, že zdravotníkům vděčí za záchranu života. "Dostali mě naštěstí z toho, zřejmě bych se bez pomoci lékařů už nikdy neprobudil," konstatoval. 

Přesto již Krampol vyhlíží propuštění z nemocnice, ačkoliv předchozí hospitalizace skončila pouhé dva dny před nejnovějším problémem. "Příští týden mě snad už pustí domů," uvedl včera. 

Témata: Jiří Krampol