Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Podezřelý pravděpodobně neudržel své emoce na uzdě a jak po telefonu, tak po SMS vyhrožoval umístěním bomby na jednu ze státních institucí. Ústeckým policistům se ihned po tomto oznámení podařilo muže vypátrat a zadržet.

"I přesto, že riziko ze strany tohoto muže, že by něco takového udělal, se ukázalo jako nulové, tak nikdy obdobnou výhružku nemůžeme podcenit. Dvaapadesátiletý muž v současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Šíření poplašné zprávy, za což mu hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru