Dara Rolins otevřeně o momentu, který jí změnil celý život!

Dara Rolins má rovnátka. 3

Autor: Libor Frýdl

25. března 2024 18:02

Dara Rolins v poslední době po předchozí zradě italského plastického chirurga, který prozradil její tajemství, není na sociálních sítích moc aktivní. Dnes ale měla velký důvod udělat výjimku. Její dcera Laura slaví 16. narozeniny. 

Rolins zavzpomínala na její narození, které označila za malý, respektive velký zázrak. "Řekla bych, že jeden z největších," svěřila se fanouškům na instagramu.

"A od té chvíle už nikdy nic nebylo jako předtím. Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi už roky dělá tu nejlepší společnost. A i když ji stále dokola zpívám 'Lola, daleko mi neuleť', mám pocit, že se mi každý rok trochu vzdaluje," přiznala zpěvačka. 

"I když je stále moje a máme ten nejhezčí vztah, jaký jsem si jen mohla přát, roste. Dospívá a ta potřeba mít mě nablízku celkem přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko. A i když mi z toho bývá často smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější mámou pod sluncem," pokračovala. 

"Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku, připravená pomoci a podržet tě," dodala Rolins. 

Témata: Dara Rolins