Logo regionálního portálu regiontrebicsko.cz

Regionální zpravodajství

CELLO REPUBLIC. Jedinečná čtveřice violoncellistů vystoupí v Náměšti nad Oslavou

Marie Kotková; 100PROmotion
úterý 26.3.2024

Ilustrační foto
Autor: CELLO REPUBLIC

V neděli 7. dubna 2024 od 19:00 přivítá náměšťská Sokolovna jedinečné kvarteto violoncellistů s názvem CELLO REPUBLIC.

CELLO REPUBLIC hraje v aktuálním složení: Petr Špaček, Jan Zemen, Matěj Štěpánek a Ivan Vokáč. Jedná se o čtveřici vítězů mezinárodních soutěží, sólistů i pedagogů, popularizátorů klasické hudby. Nechávají za sebou vyprodané sály a originální zážitky z koncertů. Dělají hudbu na nejvyšší úrovni, v originálně propracovaných aranžích známých světových melodií a s vysokou dávkou humoru, a přibližují tak širokému publiku svět klasického violoncella, které zdaleka nemusí být jen „vážné“. Přes svoje krátké působení pod novým názvem mají už Cello Republic plný diář koncertů.

Přestože crossoverové violoncellové kvarteto s názvem „Cello Republic“ je na české hudební scéně momentálně žhavou novinkou, jeho členové jsou naopak už zasloužilé stálice, mající za sebou vyprodané koncerty po celém světě, desítky milionů zhlédnutí na YouTube, několik mimořádně úspěšných CD nahrávek a nespočet nadšených fanoušků.

Nyní jezdí turné ke svému albu s názvem FREEDOM. Nenechte si ho ujít! Více na www.cellorepublic.cz. Předprodej v síti Ticketportal.

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama