Ilustrační foto
Louny

Žiželice - Kvůli opravě pražců, kterou provede Správa železnic, bude od 8. dubna v 7:00 do 9. dubna ve 20:00 zcela uzavřen železniční přejezd v Žiželicích. Řidiči budou muset na trase Žatec – Most využívat objížďku, která je stanovena přes obec Hořetice a v Žatci ulicemi Osvoboditelů a Chomutovská.

Objížďka se týká také autobusové linkové dopravy, některé zastávky tak nebudou v těchto dnech obsluhovány.

Objízdná trasa pro linkovou dopravu:

Pro dopravce UMBRELLA CITY LINES s.r.o. na linkách 562731 a 562733 je stanovena objízdná trasa po silnici č. I/27 v Žatci, dále silnice č. III/22525 ul. Osvoboditelů, silnice č. III/22525 ul. Chomutovská, silnice č. III/22525 do Hořetic, silnice č. III/22528 do Žiželic na křižovatku se silnicí č. I/27, silnice č. I/27 a dále již po své trase. Tato objízdná trasa je stanovena pro oba směry. Zastávky „Žatec,,Prefa“, „Žatec,,Koito“ a „Žatec,Velichov“ nebudou po dobu uzavírky na těchto linkách obsluhovány.

uzavírka žiželice 3a448

Zastávka „Žiželice“ bude po dobu uzavírky přemístěna za křižovatku silnic č. I/27 a č. III/22528 na silnici č. III/22528 pro oba směry. Za přemístění a označení zastávky přechodným označníkem po dobu předmětné uzavírky bude odpovídat žadatel. Cestujícím na této přemístěné zastávce bude zajištěn bezpečný nástup a výstup do zpevněné plochy.

Pro dopravce UMBRELLA CITY LINES s.r.o. na lince 562732 - je stanovena objízdná trasa silnici č. I/27 v Žatci, odtud silnice č. III/22525 ul. Osvoboditelů, silnice č. III/22525 ul. Chomutovská a silnice č. III/22525 do Hořetic, silnice č. III/ do zastávky „Žiželice,Hořetice,točna“ a dále již po své trase. Tato objízdná trasa je stanovena pro oba směry. Zastávky „Žatec,,Prefa“, „Žatec,,Koito“, „Žatec,Velichov“, „Žiželice“ a „Žiželice,Hořetice,žel.přejezd“ nebudou po dobu uzavírky na této lince obsluhovány. (red)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru