Sedm měsíců po vydání na Ubisoft Connect a Epic Games Store bude PC verze The Crew Motorfest dostupná na Steamu. Ubisoft se postupně vrací na platformu Gabea Newella.

Arkádové závody zasazené do otevřeného světa krásného havajského ostrova O'ahu budou na Steamu od 18. dubna/apríla letošního roku. Produktová stránka je už dostupná a hru si můžete přidat do seznamu přání. Stejně jako u jiných her od Ubisoftu, tak i The Crew Motorfest vyžaduje účet této francouzské společnosti. PC verzi ještě chrání Battle Eye None.

„Zapojte se do rychlých pouličních závodů v rušném městě Honolulu, prověřte své schopnosti v terénu na popelavých svazích sopky a naučte se mistrovsky řezat zatáčky,“ láká tisková zpráva. „Užijte si strhující jízdní aktivity a vyberte si, jak se chcete zabavit se svými auty! Objevte herní seznamy a ponořte se do tematických kampaní, které vás vtáhnou do těch nejzajímavějších světů automobilové kultury, včetně amerických muscle cars, pouličních závodů v japonském stylu a legendárních strojů z minulosti.“