Akční ikona Jean-Claude Van Damme se stane hlavní hvězdou chystaného krimi thrilleru jménem Darkness of Man, který si vzalo pod palec studio Saban Films. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Herec zde ztvární Russella Hatche, bývalého agenta Interpolu, který před pár lety zvoral jednu akci, při níž zemřela jeho informátorka Esther Martin (Chika Kanamoto). Russell pak v rámci toho přísahá, že bude chránit jejího syna Jaydena (Emerson Min). Jednoho dne ho ale jeho starý kamarád ze CIA (Sticky Fingaz) varuje, že válka mezi ruskými, albánskými a korejskými gangy v Los Angeles je na spadnutí. Pravé problémy ale začnou ve chvíli, kdy dva ruští zločinci napadnou Jaydenova dědečka Kima (Ji Yong Lee). A když se pak Jayden ocitne přímo uprostřed gangsterské války, Russell je odhodlán ho ochránit a zlikvidovat každého, kdo by se odvážil postavit se mu do cesty. 

O scénář a režii se postaral James Cullen Bressack, který má za sebou řadu nepříliš dobře hodnocených hororů a akčních thrillerů.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eric Roberts, Kristanna Loken, Shannen Doherty, Spencer Breslin, Cynthia Rothrock, Zack Ward, Galadriel Stineman, Weston Cage, Kristos Andrews, James Cullen Bressack, Marina Mazepa, Kristopher Van Varenberg, Lorenzo Antonucci a Andrey Ivchenko.

Snímek bude uveden na VOD 21. 5. 2025.