Mít skvělou nejlepší kamarádku, které můžete plně důvěřovat, je k nezaplacení. Je vám oporou ve dne v noci, v nejtěžších situacích života. Nesoudí přešlapy, které jste udělala, laskavě a s pochopením vyslechne vaše trápení a utře vám slzy, když prožíváte nějakou bolest. Ve kterých znameních zvěrokruhu se rodí ty nejlaskavější a nejchápavější kamarádky?

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Ženy ve znamení Blíženců jsou společenské a rády poznávají nové lidi. Mají rády, když se něco děje, nikdy se s nimi nebudete nudit. Tato dáma je skvělým partnerem na výlety do přírody i do víru nočního velkoměsta. Sice působí, že má spoustu přátel, ale opak je pravdou.

Pravé kamarádky spočítá na prstech jedné ruky. Mohou si vzájemně důvěřovat a mluvit o čemkoli. Tato kamarádka je věrná, nikdy vás nepomluví, a vždy se vás zastane, pokud je potřeba. Jestli máte za svou nejbližší přítelkyni ženu narozenou v Blížencích, máte ji na celý život.

Važte si jí a děkujte za ni vesmíru. Nezapomeňte tu být i vy pro ni, protože ona si nerada stěžuje, ale také od vás potřebuje občas podpořit. Když se vám povede jí přichystat tajnou oslavu narozeni, dojmete ji k slzám a nikdy vám to nezapomene.

Rak (22.6. – 22.7.)

Zrozenkyně Raka jsou jedny z nejlepších kamarádek. Jsou to starostlivé, citlivé a pečující ženy, které jsou vždy připraveny se za vás postavit. Tato inteligentní kamarádka vám vždy dobře poradí. Je velice empatická a jen tak někomu neuvěří, proto než si k sobě někoho pustí, chvíli jí to trvá.

Když vás lépe pozná a otevře se vám, můžete si navzájem už navždy maximálně důvěřovat. Na první pohled je stydlivá a působí, že si s ní moc zábavy neužijete, ale opak je pravdou. Když se otrká, umí se pořádně rozjet a bavit celou společnost.

Bude vám věrnou parťačkou na vodě i na suchu. Na dovolené u moře i na lyžích v horách v zimě. Pokud byste tuto dámu ale někdy zradili, zlomíte jí srdce. Bude se kvůli vám trápit. I když se budete snažit situaci urovnat a omluvit, už nikdy zpátky váš vztah nevrátíte.

Panna (23.8. – 22.9.)

Panna je skvělá přítelkyně, která umí vždy dobře poradit a vyřešit spoustu praktických věcí. Má smysl pro pořádek, organizaci a logiku. Pokud se ocitnete v nějaké tíživé situaci, vyhrne si rukávy a krok po kroku s vámi tuto věc vyřeší.

Je vždy na blízku, když ji potřebujete. Její super schopností je pečlivost a přesnost. Inspiruje vás svým smyslem pro pořádek. Tyto ženy jsou laskavé a klidné, ve společnosti jsou ale až moc stydlivé. Těžce se seznamují s novými lidmi, ale pokud se odváží a otevřou se, jsou úžasnými a věrnými kamarádkami.

Myslí na vás za všech okolností. Pamatují si přesně váš svátek i narozeniny. Když jde k vám na návštěvu, vždycky něco donese. Projevuje vám tak svou náklonnost. To samé ale očekává i od vás, pokud jí nebudete také opětovat svou přízeň, stáhne se a její důvěra vyhasne.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Akční dáma narozená v Kozorohu potřebuje stejně naladěné přátele. Nemá ráda nudu, a tak ji potkáte na nejrůznějších akcích. Sama neustále něco organizuje a pořádá. Od různých večírků, grilování, až po oslavy narozenin svých přátel.

Její kamarádka by jí měla být rovnocennou parťačkou pro všechna dobrodružství, do kterých se obvykle po hlavě a bez rozmyslu vrhá. Tato zrozenkyně vás nikdy nezradí, bude vám věrnou a oddanou kamarádkou po zbytek života. Nikdy nepomyslí na vašeho partnera jako na muže.

Na prvním setkání sice působí jako studený psí čumák, ale když se s vámi seznámí, otevře vám svou citlivou a chápavou duši. Bude vám vždy laskavou a podporující kamarádkou, se kterou se nikdy nebudete nudit. Neustále vymýšlí nějaké akce, výlety, a nenechá vás smutnit nebo chytat lelky.

Zdroj: www.instyle.com