Všestranný talent

David Gránský je všestranně talentovaný umělec. Ačkoliv začínal v pěvěcké reality show X Faktor, nyní je z něj i úspěšný herec. 

Gránský se objevil v seriálech jako Vyprávěj, Ohnivý kuře či Modrý kód. Právě hostování v nejrůznějších televizních seriálech zajistili Gránskému dostatek financí, aby si mohl splnit další ze svých snů. Postavit si dům pro svou rodinu. Manželku Nikolu a malého syna Matea

Jak ale Gránský s pokorou uvedl: "Stavěli jsme s pomocí rodiny, bez ní bychom to asi nezvládli." Gránský postavil luxusní dům na pozemku sousedícím s bydlištěm své matky. Několikamilionové sídlo je dokonalou směsicí modernosti a vytříbeného stylu. 

"S rodinou jsme chtěli hlavně pohodlí, samozřejmě ve stylu, který je nám blízký," uvedl herec, jehož dům se pyšní mnoha nepřehlédnutelnými prvky. Jedním z nich je krb nacházející se v obývacím pokoji. 

Ten je celý obložený břidlicí a doplněný nástěnnou televizí. Obývací prostor plynule přechází v jídelnu a kuchyň, kterou rodina zvolila převážně v zemitých barvách lahvově zelené a šedé. 

Luxusní sídlo

Kromě praktičnosti a jednoduchosti, které odpovídají potřebám rodiny s malým dítětem, si Gránský zakládá na vytříbeném stylu. 

David Gránský v Modrém kódu:

Zdroj: Youtube

Vila Grásnkých má dvě patra. Spodní část domu je určená společenskému vyžití a případným návštěvám. Z obývacího pokoje je možné vyjít rovnou na zahradu. 

Horní část domu je naopak určená soukromí rodiny. Nachází se zde ložnice a dětšký pokoj. Chybět samozřejmě nemůže ani koupelna a šatna. 

Celý dům je pečlivě postavený na detailech. Od živých květin, které zdobí každé menší zakoutí, přes abstraktní obrazy zdobící stěny až po designové žárovky, které vytváří vřelou atmosféru domova. 

Krásná zahrada nabízí manželům dokonalé útočiště, zejména v letních měsících. Gránský, který si pečlivě hlídá své soukromí, našel ve svém obydlí ležícím kousek za Prahou potřebnou intimitu a odpočinek od mnohdy náročného světa šoubyznysu. 

Pro manžele Gránské je jejich dům ale více než pouhou stavbou. Je domovem, kde si užívají jeden druhého a společně vychovávají svého malého synka, a za kterým je vidět pořádný kus dřiny a podpory blízkých.

www.super.cz, www.super.cz, dnes.zivot.org