Jiří Krampol pomalu přichází k sobě! Jak to bylo s požitím xanaxu?

Jiří Krampol přestavil chystaný dokument Život je sranda. 3

Autor: Pavel Krejčí

26. března 2024 12:46

Od pátku je Jiří Krampol opět v nemocnici. A jak přichází k sobě, snaží se vysvětlovat okolnosti kolapsu, který ho přivedl zpátky na lůžko. Sami můžete posoudit, jak moc věrohodně se mu to daří. 

Krampol teprve ve středu ukončil předchozí hospitalizaci, už o dva dny později ale vyjížděla záchranka na adresu jeho bytu. Slavný pacient prozradil, že se mu udělalo zle poté, co si vzal prášek, konkrétně xanax. 

Pětaosmdesátiletý herec a bavič podle svých slov upadl do bezvědomí a zdravotníkům vděčí za záchranu života. "Dostali mě naštěstí z toho, zřejmě bych se bez pomoci lékařů už nikdy neprobudil," nechal se slyšet. 

Čtěte také

Nyní dokonce Krampol prozradil, jak velkou dávku prášku si naordinoval. "Vzal jsem si z rozrušení jeden xanax a půl, abych se uklidnil, a potom nic nevím. Probudil jsem se až na ARO," řekl deníku Blesk.

Sám se domnívá, že ke kolapsu došlo proto, že je oslabený po předchozím zápalu plic. "Nechápu jinak, že tohle mohl způsobit jeden prášek," dodal a vyjádřil přání, že lékaři snad ležáka zase postaví na nohy. 

Témata: Jiří Krampol