Foto: Hasiči Varnsdorf
Litoměřice

Varnsdorf - Ačkoliv se hasiči snaží specializovat i na lesní požáry, opakované zapalování jednoho dvousetletého stromu jim úplně nepomáhá. Ulice Štursova se stala místem, kam jsme vyráželi často. Třikrát tam v nočních hodinách vyjížděla od února profesionální jednotka, naposledy už i s městskou policí a zástupci města.

Včera dopoledne byl zásah na jednotce dobrovolné, společně s odborníky bylo nutné hořící "komín" uvnitř stromu dostat pod kontrolu.

Foto: Hasiči Varnsdorf

Musely být vyřezány otvory, do nichž hasiči nalili stovky litrů vody a pěny a oheň tak dokázali lokalizovat. Dokonce uvnitř stromu našli přidané tvrdé dřevo, které mělo hoření ještě více podpořit. Vše zadokumentoval vyšetřovatel, místo budou také více střežit městští policisté.

Foto: Hasiči Varnsdorf

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru