Mezinárodní akce WorldDAB Automotive se letos koná v Praze, její načasování nevyšlo

26. březen 2024

Organizace WorldDAB se letos rozhodla svou mezinárodní konferenci zaměřenou na motoristický segment uspořádat v Praze. Jejím pořadatelům se to však bohužel povedlo v nejméně šťastném termínu. WorldDAB Automotive 2024 se bude konat 13. června, tedy v naprosto stejný den a dobu jako oborová konference Digimedia.

Čtěte také

„Za pouhých jedenáct týdnů budeme hostit WorldDAB Automotive 2024, jedinečnou událost, která spojuje výrobce automobilů a provozovatele vysílání, aby prozkoumali budoucnost rozhlasového vysílání DAB+ v automobilech,“ informovala organizace WorldDAB v pondělí 25. března ve svém newsletteru a doplnila: „Usilovně pracujeme na plánování této oblíbené akce, která se koná 13. června v malebné Praze v České republice a online – a registrace je již otevřena.“

Mezinárodní akce se bude konat v naprosto stejný den a pravděpodobně i dobu jako Digimedia, každoročně se opakující konference, která na jednom místě představuje experty z televizní i rozhlasové branže. Pořádání dvou oborově velmi podobných akcí ve stejnou dobu pochopitelně přináší problém zejména pro ty manažery z oboru, kteří chtěli být na obou místech zároveň, což v tomto případě nebude možné. Akce nicméně budou následně k dispozici online.

autor: lukpo
Spustit audio

Související