Foto: Město Bílina
Teplice

Bílina - Společnost Severočeské vodovody a kanalizace zahájí v příštím týdnu další práce na rekonstrukci kanalizace a vodovodu v centru města, a to v ulicích Radniční s napojením do Komenského, Krátká a Wolkerova. Z tohoto důvodu bude od úterý 2. dubna zcela uzavřen průjezd ulicí Wolkerova a vjezd do ulice Radniční.

Práce v ulici Seifertova a Komenského by již měly probíhat bez zásadních dopravních omezení.

V této souvislosti dojde od 2. dubna do 4. srpna ke zrušení autobusové zastávky „Bílina, požární zbrojnice“ (pouze ve směru na Mírové náměstí) a „Bílina, náměstí“.

Pro úplnost město Bílina uvádí, že správce vodovodního a kanalizačního potrubí je ze zákona povinen provádět pravidelnou údržbu svého zařízení. Vzhledem k tomu, že se jedná o soukromý investiční záměr, není v možnostech města Bíliny jakkoli zásadně ovlivnit rozsah uzavírek, termín, ani průběh prací. Přesto zástupci města budou situaci sledovat a případně u investora (Severočeské vodovody a kanalizace) urgovat postup prací, aby probíhal dle předpokladů a bez zbytečných prodlení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru