Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak dlouho svůj románek tajili, až se rozešli prakticky měsíc poté, co ho konečně potvrdili… Řeč je o Kim Kardashian (43) a o dvanáct let mladším hráči amerického fotbalu Odellu Beckhamovi Jr. Podle zahraničních médií je jejich milostnému spojení konec.

Ač se o jejich možném sblížení začalo mluvit již před rokem, ani jeden se k tomuto tématu nechtěl vyjadřovat. Zároveň si dávali velký pozor na to, aby spolu nikde nebyli viděni. Poprvé je tak fotografové zachytili minulý měsíc, kdy procházeli luxusním hotelem v Las Vegas.

Jejich první a zároveň také nejspíš poslední společenskou akcí, kde nechali svým citům volný průběh, byla proslulá after party po udílení Oscarů Vanity Fair v Beverly Hills před dvěma týdny.

Jak se zdá, soukromí je zřejmě to jediné, v čem se televizní hvězdě příliš nedaří. Po třech nezdařených manželstvích – s producentem Damonem Thomasem, basketbalistou Krisem Humphriesem a Kanyem Westem – se Kim musí popasovat s dalším vztahovým zklamáním. To ostatně přišlo i s komikem Petem Davidsonem, s nímž se sblížila po rozvodu s otcem jejích čtyř dětí Kanyem Westem.

Související témata:
Odell Beckham Jr. (OBJ)

Reklama

Další články

Načítám