Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda UFC Paige VanZant je nesmírně sexy a půvabná. Pohled na ni ocení tedy nejen milovníci bojových sportů. Ovšem čeho je moc, toho je příliš. Americká zápasnice nyní popsala, jaké to bylo, když se tváří v tvář potkala se stalkerem, který jí psal denně po dobu neuvěřitelných čtyř let.

Od té doby, co Paige v roce 2020 opustila UFC, je z ní velmi úspěšná influencerka. Má miliony sledujících, pro které tvoří i lechtivý obsah.

Daří se jí i v soukromí, tvoří pár s MMA zápasníkem Austinem Vanderfordem, s nímž má společný podcast. A právě v něm promluvila o setkání se stalkerem.

Došlo k němu v posilovně. „Zvedala jsem činky, když jsem si všimla chlapíka, který na mě zíral. Bylo to děsivé,“ uvedla.

Austin byl naštěstí v posilovně s ní, a dokonce uvažoval, že dotyčného konfrontuje. Paige si ale řekla, že jde možná o fanouška, který je z ní jenom nervózní.

Muž ji pak oslovil s tím, že je rád, že ji konečně poznává osobně. Blondýnka byla přátelská, vzájemně se představili a dotyčný zmínil, že jsou v kontaktu už roky.

Když zjistila jeho instagramový profil a prohlédla si nepřečtené zprávy, došlo jí, že má od muže i 20 zpráv denně. Sděloval jí například, že k sobě patří, že jsou si určeni a měli by být spolu.

Zprávy z cizího profilu jí pochopitelně zapadly, a tak o nich ani nevěděla. A možná je to tak lepší. Když si je zpětně prohlédla, s dotyčným nechtěla nic mít a na sociální síti si ho zablokovala.

Související témata:
Paige VanZant

Reklama

Další články

Načítám