Luxusní sídlo

Ten herečka zakoupila společně se svým manželem, režisérem Biserem Arichtevem. Přestavba 150 let starého domu však byla náročnější, než si manželé dokázali představit. 

Na začátku letošního roku se ale přestavba konečně dokončila. „S barákem už finišujeme, máme namontované garnýže, teď se montuje nábytek a postupně už se začneme přesouvat. Teď už to nechávám na Verče,“ uvedl režisér.

Veronika ale strávila ve „vile“, jak starému domu s oblibou přezdívá, už loňské Vánoce. I přes to, že rekonstrukce nebyla hotová, nemohla se dočkat, až se s rodinou nastěhuje. 

Cílem celé rekonstrukce bylo zachovat původní patinu „starého“ domu a spojit jí s moderností a vytříbeným designem požadovanými rodinou. 

Finální rovnováhy se nakonec podařilo dosáhnout díky detailnímu plánování a úsilí zachovat konstrukční a estetickou integritu domu.

Staré s novým

„Mohli jsme ho zbourat, ale naše srdce se upnulo k tomuto domu. Jeho vysoké stropy, rozsáhlé dveře a přirozené světlo si nás získaly,“ uvedla Veronika. 

Veronika a Biser Arichtevovi - Show Jana Krause:

Zdroj: Youtube

Nakonec se však rodině Arichtevových podařilo proměnit každou místnost v jedinečné útočistě, a přitom nezměnit původní charakter 150 let staré „vily“.

Dům se pyšní prostorným obývacím pokojem, krásnými koupelnami a samozřejmě pokojíčkem, který Veronika a Biser pečlivě vytvořili pro svého syna Luku

„Bála jsem se, že až se nastěhujeme, že se v něm bude bát, nový prostředí. Chtěl tam spát sám hned od prvního dne,“ uvedla herečka, která se pokojíčkem svého syna pochlubila na sociálních sítích. 

Nechybí zde dětský stan na hraní, půvabná postel s nebesy nebo například koutek na malování a hraní. „Chtěli jsme, aby měl pokoj hned vedle centrální místnosti, že až bude starší a bude se zavírat kamkoliv, hlavně ať tam nejsou rodiče, tak aby to bylo aspoň na stejným patře, to se taky povedlo.“ 

Náročná rekonstrukce domu, která si vyžádala bezmála dva roky tvrdé práce, se neobešla bez občasné výměny názorů obou manželů. „Máme z domu velkou radost, i když se často hádáme kvůli kravinám. Na některé věci máme každý jiný názor,“ dodala herečka. 

Zdroje: zeny.iprima.cz, www.blesk.cz, www.marianne.cz