Těmto ženám mohou ostatní leda závidět, protože se jejich okolí neustále podivuje nad jejich věkem. Lidé nemohou uvěřit, že už jsou maminkami, později jsou udiveni, že jsou babičkami, když jsou tak mladé. Jejich život provází takové scény zcela běžně. Vypadají prostě skvěle a nikdo jim jejich skutečný věk nehádá. Patříte k nim i vy?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou velice aktivní. Mají hodně vitální energie a jejich životní elán z nich dělá nikdy nestárnoucí dívenky. Mají dobrodružného ducha, díky kterému nepůsobí usedle, ba naopak, jsou první, kdo se přihlásí na bungee jumping. Jejich chuť do života a odhodlání jim dodává mladickou auru.

Blíženci (22. 5. až 21. 6)

Temperamentní Blíženci jsou hraví a rádi objevují nové. Možná právě díky své neustálé zvídavosti a kreativitě působí stále tak mladě. Tyto ženy neustále něco tvoří, setkávají se se zajímavými lidmi, chodí do společnosti a vyhledávají neustálou stimulaci pro svůj mozek. To se logicky odráží i v jejich svěžímu vzhledu. Působí tak, že zastavily čas a stárnutí.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lvice jsou zářivé a charismatické dámy, které si udržují mladistvý vzhled. Jsou sebevědomé, stylové a pečují o sebe, proto vypadají skvěle. Nebojí se říct nahlas, co si myslí a s klidem vystoupí před více lidmi. Mají přirozené vůdčí schopnosti, a proto je ostatní lidé obdivují. Díky svému vzhledu jsou inspirací pro své okolí a další ženy.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Váhy jsou známé svou vyrovnanou a harmonickou povahou. Možná právě tato energie, kterou vyzařují, je dělá svěžími a vitálními. Zrozenkyně tohoto znamení o sebe pečuje, protože ví, že si to zaslouží. Pokud se má cítit dobře a být fit, je potřeba umět relaxovat, hýbat se na čerstvém vzduchu a rozmazlovat svou tělesnou schránku. Málokdo dokáže uhádnout její skutečný věk.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci mají dobrodružnou a svobodomyslnou povahu. Jejich láska k objevování a novým zážitkům je udržuje duševně i fyzicky aktivní, což může přispívat k mladistvému vzhledu. Optimistický a pozitivní pohled na život se u Střelců často projevuje i na jejich fyzickém vzhledu.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnářky vypadají vždy mladistvě, protože mají jedinečný vkus a styl. Jejich nezávislá a nekonvenční povaha se odráží v celkovém dojmu, který dělají na lidi kolem sebe. Tyto ženy jsou za každých okolností své a jejich individualita se odráží v nich samotných. Nepodléhají trendům, ony je tvoří. Pro druhé jsou něco jako místní módní ikonou, která je pro ně inspirací.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Zasněné Ryby nepotřebují super styl ani drahé kosmetické procedury k tomu, aby vypadaly skvěle. Uvnitř si hýčkají svou dětskou fantazii po celý život. Jejich vnitřní vesmír je harmonické místo, kde se setkávají jednorožci a víly. Mohou působit možná trochu poťouchle, ale právě tyto vlastnosti ovlivňují jejich vzhled. Těmto ženám je vždy minimálně o deset let více, než byste hádaly.

Jak můžete i vy vypadat mladší o pár let

Uvědomte si, že mladistvý vzhled je ovlivněn kombinací různých faktorů a u jednotlivých osob se může značně lišit. Každá žena stárne jinak, ale může udělat něco opravdu jednoduchého, co může působit lépe než drahá anti-agingová kůra.

Pro udržení mladistvého vzhledu je bez ohledu na znamení zvěrokruhu zásadní pečovat o své zdraví, zůstat aktivní a udržovat si pozitivní myšlení. Věřte, že úsměv od ucha k uchu a psychická pohoda, vás omladí jako mávnutím kouzelného proutku.

Zdroj: astrotalk.com