Logo regionálního portálu velkobitessko.cz

Regionální zpravodajství

Zlatá jeřabina: Hlasovat o nejlepším kulturním počinu lze už jen do konce března

Kraj Vysočina
středa 27.3.2024

Ilustrační foto
Autor: Kraj Vysočina

O tom, jaká byla v loňském roce nejpovedenější kulturní akce a které památce se dostalo té nejlepší možné obnovy, rozhodují prostřednictvím hlasování sami obyvatelé Vysočiny. Svůj hlas mohou v tradiční anketě Zlatá jeřabina udělit ještě do konce března.

Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2023 neboli Zlatá jeřabina představuje dvacet nominací v kategorii Kulturní aktivita a 19 počinů v kategorii Péče o kulturní dědictví, které vybrala odborná pracovní skupina a následně schválila krajská rada. Hlasovat lze prostřednictvím elektronického formuláře, v obou kategoriích je každá nominace krátce představena anotací a fotografiemi přibližujícími atmosféru akcí nebo stav památek před a po obnově.

Symbolickou jeřabinu a finanční dar získají v obou kategoriích tři počiny s nejvyšším počtem hlasů. Slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního dvacátého ročníku ankety se uskuteční 20. května na Státním zámku Telč.  

TOP
Harmonie resort s.r.o. nabízí práci na pozici Číšník / servírka / na plný úvazek v obci Rosice

Číšník / servírka / na plný úvazek

Harmonie resort s.r.o. Rosice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek, na zkrácený úvazek (HPP). ➤ Hotel a restaurace Harmonie příjme číšníka/servírku na plný úvazek. Pravidelné směny, dlouhý a krátký týden. Praxe v…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama