Hejtman předal putovní pohár nejlepšímu sportovci regionu. Foto: Ústecký kraj
Louny

Ústecký kraj/Louny - Ústecký kraj zná nejlepší sportovce mezi jednotlivci i kolektivy za rok 2023. Jejich vyhlášení, pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera, se konalo v lounském Divadle Jaroslava Vrchlického.


V nejsledovanější kategorii jednotlivců dospělých zvítězil chomutovský zápasník Artur Omarov. Ten si díky skvělým výkonům zajistil letenku na olympiádu do Paříže, kde bude chtít vylepšit svoje maximum z poslední vrcholné sportovní akce (na LOH v Tokiu byl jedenáctý).

 

Mezi kolektivy dospělých opanovali po zásluze basketbalisté Děčína, kteří v minulé sezóně vyhráli Český pohár a v lize brali stříbrné medaile.

Mezi handicapovanými sportovci zvítězila ústecká plavkyně Alex Borská. Mezi mládeží byli nejúspěšnější Tomáš Čermák z děčínského plaveckého klubu a kluci z BK ARMEX Děčín.

2703sportovec1 68ef7


Nejlepší sportovec Artur Omarov, hejtman Jan Schiller, radní Ústeckého kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Jindra Zalabáková, starosta Loun Milan Rychtařík (druhý zprava) a předseda krajské komise pro sport a volný čas Miroslav Novotný (druhý zleva). Foto: Ústecký kraj

2703sportovec2 ee029


Radní Jindra Zalabáková předala pohár Alex Borské, nejlepší handicapované sportovkyni. Foto: Ústecký kraj

2703sportovec3 ae94f


Mezi kolektivy v kategorii dospělých zvítězili basketbalisté BK Armex Děčín. Foto: Ústecký kraj

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru