V domech amerického rappera Diddyho v L.A. a Miami byly provedeny razie

foto Dům amerického rappera Seana Diddyho Combse v Los Angeles, 26. března 2024:

Los Angeles - Američtí federální agenti v pondělí provedli razie v domech spojených s rapperem Seanem Diddym Combsem v Los Angeles v Kalifornii a Miami na Floridě. Podle amerického ministerstva pro vnitřní bezpečnost (DHS) domovní prohlídky souvisely s "probíhajícím vyšetřováním" v New Yorku, Los Angeles a Miami.

Fotogalerie

Rapper a hudební producent Combs, dříve známý jako Puff Daddy, nyní čelí několika občanskoprávním žalobám, v nichž je obviňován ze sexuálního vykořisťování, sexuálního zneužívání a znásilnění.

Čtyřiapadesátiletý trojnásobný držitel ceny Grammy veškerá obvinění důrazně odmítá a jeho právníci žaloby označili za "nechutné" a "nepodložené" pokusy dostat se k penězům. Hudebník nebyl oficiálně obviněn ani obžalován federální prokuraturou z žádného trestného činu.

Dva představitelé orgánů činných v trestním řízení sdělili agentuře AP, že razie byly součástí probíhajícího vyšetřování, které se týká sexuálního vykořisťování.

Nové žaloby přicházejí několik měsíců poté, co na Combse v listopadu podala žalobu jeho bývalá partnerka Casandra "Cassie" Venturaová. Obvinila ho, že ji v roce 2018 znásilnil, zbil a požadoval po ní, aby nosila střelnou zbraň, aby ji "znejistil a ukázal, jak je nebezpečný". Rapperova bývalá partnerka také uvedla, že ji nutil k "nechtěným sexuálním stykům s muži poskytujícími sexuální služby". Den po podání žaloby se Combs s expartnerkou mimosoudně vyrovnal za nezveřejněnou na částku. Řada dalších obvinění v žalobách proti Combsovi se vztahuje k 90. letům, kdy založil vlastní nahrávací společnost Bad Boy Records. Obvinění proti rapperovi vznesl muž a dvě další ženy.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 27.04.2024 ČTK

Reklama

20°C

Dnes je sobota 27. dubna 2024

Očekáváme v 21:00 10°C

Celá předpověď