Beran (21. března – 20. dubna):

Duben přinese Beranům nečekané vášnivé romantické vzplanutí, které jim odhalí nové možnosti vztahů. Buďte otevření novým zážitkům a nechte se klidně unést emocemi. Jen si dejte pozor na vyvážení mezi svobodou a závazky.

Býk (21. dubna – 21. května):

Býci budou muset v tomto měsíci zapracovat na svých vztazích. Komunikace mezi partnery bude klíčová pro vyřešení případných nedorozumění. Buďte trpěliví a nikam nespěchejte. Soustřeďte se na potřeby svého partnera.

Blíženci (22. května – 21. června):

Blíženci se mohou v dubnu cítit trochu rozhozeně a nestabilně. Zaměřte se na ukotvení svého vnitřního klidu a důvěry ve váš vztah. Buďte otevření novým způsobům komunikace ve vztahu, protože láska si to žádá.

Rak (22. června – 22. července):

Raci budou v tomto měsíci cítit silné spojení se svými emocemi a intuicí v lásce. Užívejte si společně strávené chvilky s partnerem a vyhněte se zbytečným konfliktům. Budou vhodná romantické gesta a projevy náklonnosti.

Lev (23. července – 22. srpna):

Duben přinese Lvům silné emoce a touhu po hluboké spojitosti. Buďte otevření ve vztazích a nebojte se sdílet své pocity. Dávejte pozor na přehnané sebestředné tendence a buďte ohleduplní k potřebám svého partnera.

Panna (23. srpna – 22. září):

Pro Panny bude toto období časem kreativity, kterou bude potřeba využít v posílení jejich vztahu. Buďte originální a otevření novým zkušenostem. Dbejte na rovnováhu mezi prací a soukromým životem.

Váhy (23. září – 23. října):

V tomto měsíci budou váhy hledat harmonii a zdravý střed svého vztahu. Důvěřujte svým instinktům a nebojte se postavit se nespravedlnosti ve vztahu. Komunikujte otevřeně a nastavujte si své hranice.

Štír (24. října - 22. listopadu):

Štíři mohou v tento čas zažívat intenzivní vášně a hluboké emocionální spojení. Buďte otevření svému partnerovi a nebojte se projevit své pocity. Důvěřujte, buďte empatičtí a používejte svou vrozenou intuici.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince):

Láska v dubnu překvapí mnohé Střelce, protože jim přinese i nové dobrodružství. Buďte otevření úplně novým zkušenostem a nechte se unést spontánností. Užijte si svou svobodu, ale nezapomínejte na své závazky.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna):

Kozorohové mohou v dubnu cítit potřebu vyjasnit si své vztahy a trochu upevnit stabilitu. Buďte otevření kompromisům a nebojte se sdílet své obavy se svým partnerem. Důvěřujte procesu a buďte trpěliví.

Vodnář (21. ledna - 20. února):

 Vodnáři mohou v tomto období mít inspirující myšlenky a zatouží po inovacích ve vztazích. Buďte otevření novým způsobům komunikace a sdílení. Dbejte na svobodu a respektujte individualitu svého partnera.

Ryby (21. února – 20. března):

Pro Ryby bude duben časem prohloubení spirituálního spojení ve vztahu. Buďte otevření intuici a citům a nechte se unést romantikou. Důvěřujte svému partnerovi a sdílejte své sny a přání.

Autorský text