Foto: Obec Žiželice
Louny

Žiželice - V sobotu 23. března 2024 v odpoledních hodinách proběhlo v kulturním domě v Žiželicích zábavné tvořivé odpoledne a dětský jarní karneval.

Odpoledne strávily děti, rodiče a prarodiče v duchu blížících se svátků jara a do tvoření se zapojilo mnoho účastníků. Zdobila se vajíčka, děti vyráběly slepičky a zajíčky, tvořily jarní dekorace, zápichy a vymalovávaly sádrové velikonoční obrázky. Mnoho dekorací tak vyzdobí domácnosti na Velikonoční svátky, které se už blíží.

Pohodu a zábavu pro princezny, zajíčky, berušky, víly, jeptišku, upíra, námořníka a další krásné masky zajistila bezva dvojice Pepe a Pepišto z Divadelního Ansáblu BezeVšeho. Velcí i malí soutěžili, tančili, zpívali a příjemně se bavili až v pozdních odpoledních hodin.

Děkujeme všem, kteří pomohli s přípravou a organizací celé akce.

FOTO

2703zizel2 bf0bb

2703zizel3 36956

2703zizel4 62a87

2703zizel5 f6fca

2703zizel6 03976

2703zizel7 b1930

Foto a text: Obec Žiželice

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru