Předplatitelé multiplayerové části Grand Theft Auto V si mohou užívat Red Dead Redemption, včetně příběhového rozšíření Undead Nightmare se zombíky. Rockstar začal westernovou akci nabízet dnes v GTA+ pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na PC služba spuštěna není.

Na PS5 je Red Dead Redemption aktualizované. Jde o nedávno vydanou reedicí z PS4, takže lépe využívá výkon konzole a nabízí rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Naopak na Xboxu Series X/S jde o starou verzi z Xboxu 360, která díky zpětné kompatibilitě běží v rozlišení 4K na Xboxu Series X/S a v rozlišení 1440p na Xboxu Series S. V obou případech je snímková frekvence uzamčena na 30.

Akční adventura Red Dead Redemption původně vyšla v roce 2010 a jde o duchovní pokračování hry Red Dead Revolver z roku 2004. Zve na westernové dobrodružství amerického Západu, kde v roli Johna Marstona (pistolníka a bývalého člena gangu Dutche van der Linda) si užijete nekonečné prérie s divokými zvířaty, města plná drsných lidí, přestřelky a souboje.

V Undead Nightmare také hrajete za Marstona, ale vaším úkolem tentokrát není pomsta, nýbrž hledání léku na šířící se zombie nákazu. Boj je hodně akční a obsahuje nové zbraně.

GTA+ bylo na PS5 a Xboxu Series X/S spuštěno před rokem. Od září loňského roku nabízí vybrané hry od Rockstaru bez dalšího poplatku. Seznam, který se mění, zahrnuje GTA: The Trilogy - The Definitive Edition, GTA: Liberty City Stories a Chinatawon Wars. Předplatné stojí 159 Kč měsíčně.