Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se podělila o pár snímků ze své poslední dovolené v tropech. Kromě fotek v několika verzích bikin téměř totožného střihu, který zpěvačce podle lidí zrovna nelichotí, nechyběly ani její oblíbené kozačky pod kolena či lascivní záběry v květovaných šatech. Nejzajímavější tak nakonec na tom celém byl zřejmě zpěvaččin komentář…

Dřívější popová princezna totiž k fotkám napsala, že vstoupila do nové duchovní dimenze. Britney po přečtení knihy Transformační síla půstu - Cesta k duchovnímu, fyzickému a emocionálnímu omlazení od Stephena Harroda Buhnera začala s přerušovaným půstem. „Může to způsobit, že se pár dní budete cítit slabí, ale pak se vaše tělo dostane ze všech toxinů. Momentálně se cítím až moc droboučká a slabá na to, abych teď vůbec pomyslela na focení pro Instagram,“ promluvila směrem k fanouškům Britney.

Ti ovšem změnu v tom, jak zpěvačka vypadá po detoxikačním půstu, nezpozorovali. Zřejmě jde prozatím spíš o její duševní rozpoložení. Zároveň se často pozastavují nad tím, proč má Spears tolik v oblibě nosit k bikinám kozačky.

„Kozačky a bikiny? To není zrovna dobrý look. Rozhodně není příliš drobná, spíš ztrácí způsobilost se sama o sebe postarat. Její vlasy a zuby vypadají divně a ona jako by se nemyla. Smutné ji tak vidět,“ míní čtenář Daily Mailu.

„Proč si vždycky vybírá tak nelichotivý spodní díl bikin? Přidává jí na objemu,“ myslí si další a jiní se přidávají: „Zdá se být pořád stejná. Ne zrovna vytvarovaná, žádný pas, prostě normální tělo,“ či „Má vážně tak krátké nohy, jak to vždycky vypadá?“

Související témata:
Přerušovaný půst

Reklama

Další články

Načítám