Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka České Miss 2018 Lea Šteflíčková (26) porodila. Novopečená maminka oznámila radostnou novinku na sociálních sítích, kde s fanoušky sdílela netradiční jméno i detail ručiček své novorozené dcerky.

„Leyla Janech. 26.3.2024,“ uvedla Lea k fotografii z porodnice.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých vzkazů a gratulací. „Juuu. Zlato, gratuluji, mnoho zdravíčka, těším se, až povezu kočárek,“ vzkázala kamarádka, modelka Karolína Kokešová. „Moc gratuluju,“ napsala vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová. „Gratulujiii,“ uvedla Dominika Myslivcová.

Modelka Lea Šteflíčková se na přehlídkových molech už příliš neukazuje. A to i z důvodu, že pro ni modeling není jedinou prací. Soukromí si krásná brunetka střeží, přesto nám před pár měsíci prozradila, že se má po boku partnera Michala krásně. „Mám se krásně a tím bych to tak nechala. Jsem zamilovaná, to ano. To prozradit můžu,“ řekla Lea Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám