Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovkyně Eva Adamczyková (30) šla do šokující proměny. Svou přírodní barvu vlasů se rozhodla změnit kvůli sázce. Z brunetky, která loni zazářila ve StarDance, je nyní platinová blondýnka.

Energická závodnice vlasovou proměnu, do které šla s celým reprezentačním týmem, sama vymyslela. „Měli jsme s týmem sázku, která asi napadla mě, že když někdo z kluků bude během sezony na bedně, tak se všichni odbarvíme na platinově blonďatou barvu,“ svěřila se na posezonní tiskové konferenci Eva.

Zatímco její kolegové si museli obarvit krátké vlasy, ona šla do proměny se svou dlouhou hřívou. „Ne, není to paruka,“ připsala si Eva k fotkám na sociální síti, které sdílela. O proměnu se jí postarala kadeřnice Blanka Hašková, která se mimo jiné stará i o účesy během soutěže StarDance.

„Sázka na blond a kluci opět na stupni vítězů. Podtrženo, sečteno, byla to skvělá sezona,“ dodala ke své šokující proměně sportovkyně, kterou ani její fanoušci nepoznali. „Vám prostě sluší všechno,“ napsala jí jedna z fanynek. „Efka Zlatovláska,“ okomentovala její proměnu další z fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám