Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Dojatá a šťastná Anna K.: Zásnuby a „Údolí včel“ jako hit roku na cenách Anděl!

31. 03. 2024

31. 03. 2024

Zásnuby i hit roku

V 59 letech prožívá Anna K. období, které mnozí považují za jedno z nejkrásnějších v jejím životě. Překonala vážné zdravotní potíže – boj s rakovinou, a nyní se těší ze světlých momentů ve svém osobním životě. Její partner Tomáš Vartecký po čtvrtstoletí společného života položil otázku, na kterou mnozí čekali – požádal ji o ruku. Tento krok znamená pro oba začátek nové kapitoly jejich společného života. Podrobnosti o zásnubách prozradila Anna K. v populárním pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kde s humorem popsala, jak její partner použil jako dočasný prsten podložku od dveří, než se mu podařilo zakoupit prstýnek od Cartiera.

Anna K.: Kariéra plná Andělů


Anna K. je za svoji dlouholetou kariéru držitelkou několika ocenění Anděl. V roce 1999 získala ocenění v kategorii Zpěvačka roku a za skladbu “Nebe”, která byla součástí stejnojmenného alba a stala se významným mezníkem v jejím uměleckém vývoji. Na tomto albu spolupracovala s Tomášem Varteckým a Filipem Horáčkem pod producentským vedením Jana P. Muchowa. V roce 2004 pak Anna K. obdržela Cenu Anděl za Nejlepší obal alba za “Noc na zemi” a následující rok získala ocenění za Videoklip roku k písni “Cukr”, který režíroval Jakub Kohák. Zatím poslední ocenění, které Anna K. získala bylo v roce 2006 a od Akademie dostala ocenění Zpěvačka roku.

Anna K. a letošní Anděl

Anna K
Anna K. získala Anděla za skladbu roku.

Nejnovější vítězství Anny K. na cenách Anděl za hit “Údolí včel” z alba stejného názvu přidává do její sbírky další prestižní ocenění. Při přebírání ceny vyjádřila hlubokou vděčnost, zejména svému dlouholetému partnerovi a spoluautorovi Tomášovi Varteckému, s emocionálními slovy: “Tome, jedno křidélko je tvoje. Děkuji, že jsi se mnou tuhle desku zvládnul, děkuji, že jsi se mnou zvládnul těch 26 let

K TÉMATU  Hranice ve vztazích: Jak je stanovit a proč jsou důležité pro zdraví vašeho partnerství
Dojemná děkovná řeč Anny K.

Anna K. vyráží na turné

Album “Údolí včel” od Anny K., které se setkalo s kladným přijetím jak od kritiků, tak od posluchačů, dosáhlo svého vrcholu ziskem prestižní sošky na cenách Anděl za titulní píseň “Údolí včel” jako hit roku. Tento úspěch nejen zvýrazňuje výjimečný talent Anny K. a její trvalé postavení na hudební scéně, ale také ukazuje na hluboké a láskyplné spojení s jejím životním partnerem Tomášem, který stojí za všemi jejími písněmi od alba “Nebe”. Jejich spolupráce je dokladem sázky na jistotu, která přináší stálé umělecké úspěchy a pozitivní ohlasy od posluchačů. S blížícím se jarem se zpěvačka chystá na turné, kde posluchačům představí novinkové album “Údolí včel”, ale pochopitelně zazní i staré, léty prověřené hity, čímž se stane každé vystoupení nezapomenutelným zážitkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Známe vítěze Cen Anděl: Nejlepší album má kapela November 2nd, bodovali i Anna K, David Koller a Viktor Sheen. Podívej se na výsledky

Po Světle přichází Údolí včel. Anna K je zpět s novou energií a novým albem.


Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Byla neskutečně krásná a neuvěřitelně talentovaná. Přesto se v jejím životě objevilo hned několik škraloupů, které jí poškodily pověst. Mona Lisa dvacátého století, jak se Gině Lollobrigidě přezdívá, je však dodnes považována ze největší herecký sex symbol.
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
Bolesti zad jsou velkým problémem naší populace. Mají mnoho příčin. Od špatného a dlouhodobého sezení, přes špatné držení těla, až po přetěžování, nebo třeba špatné matrace na našich postelích.
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?
Kdy si zajít na prodloužení řas? Kdy se naopak vyhnout operacím? Tento týden přinese opět spoustu zvratů. Zajímá vás, co vám hvězdy předpověděly? Přečtěte si horoskop krásy a duševního zdraví podle astroložky Nadi Šmídové.
Ptáte se, kde využít kameny v zahradě, aby vše fungovalo? Váš pozemek je místem, kde se snoubí krása přírody s kreativitou. Horniny a minerály přidávají estetickou hodnotu, ale také mohou ovlivnit její funkčnost a zdraví. Poradíme vám s výběrem.
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Pětatřicítka je pro ženy zvláštní mezník. I když nechceme, začneme se zamýšlet, zda je náš život v pořádku, a zda směřujeme správným směrem.
Máte problém s neustále se mastícími vlasy? Vadí vám, že vlasy nevydrží fresh po dobu delší než dvou dnů? Možná děláte několik chyb, kvůli kterým se vlasy mastí až abnormálně. Nemyjete je příliš často?
Muži rádi zažívají něco nového a dostávají se na hranici lidských možností. Proto se pro ně skvěle hodí adrenalinové dárky. Jaké jsou v dnešní době možnosti? Inspirujeme vás.

Výběr článků

Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Máte za sebou poměrně náročné týdny a přemýšlíte, jak si spravit náladu? I když zaručeně pomáhá zmrzlina společně s dobrým dezertem, nemusíte se nutně uchylovat k cukru. Stačí se jen správně obléknout!
Rodit ve stylu vévodkyně Kate, které se osvědčila kombinace hypnoterapie, relaxace a dýchacích technik? To můžeme taky! Kolik stojí kurz hypnoporodu a co na něm teď všichni mají? A jaké vyšetření během těhotenství patří k těm nejhezčím? Přečtěte si postřehy naší redaktorky, která tohle aktuálně prožívá!

Nepřehlédněte

Nespavost (insomnie) není v současné době nic výjimečného. Podle statistik poruchami spánku trpí až 40% populace. Příčin může být mnoho, od vedlejších účinků léků až po stres.
Chtěla byste začít meditovat? Láká vás být o samotě jen se svými nejniternějšími myšlenkami a touhami? Ale jak na to? Možná si připadáte jako Liz Gilbertová z románu Jíst, meditovat, milovat, která věděla přesně, jak na to, ale nedokázala se správně naladit. Nebojte, poradíme vám jak a kde s meditací začít krok za krokem.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek