Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Petra: Dudlík NUK MommyFeel se stal naším nejoblíbenějším dudlíkem

Milé Babyonline, 

chci vám poděkovat, že jste umožnili mně a synovi testovat nové dudlíky NUK MommyFeel vyvinuté pro období kojení.

Inzerce

Dudlík NUK MommyFeel má syn rád a nenarušuje proces kojení

Můj dvouměsíční syn Jonášek je velice přítulné kojené miminko, které má dobře vyvinutý sací reflex. Ve skutečnosti to znamená, že je rád kojený a když není zrovna u prsu, neustále mu jede sací reflex, ať už na dudlíky nebo si cucá pěstičku. Zprvu jsem se bála mu dudlík nabízet, abychom nenarušili proces kojení, ale pochopila jsem, že to prostě jinak nepůjde. Díky dudlíku NUK MommyFeel jsem klidnější já i Jonášek. Dudlíku věřím a nevadí mi ho synovi dávat, protože vidím, jak moc jej má rád.

Se značkou NUK jsem se setkala již v minulosti

Značce NUK věřím, díky starším dětem jsem se s touto značkou setkala již v minulosti. Od dudlíků, přes lahvičky, hračky až kousátka mě vždy u této značky provázela spokojenost. Věřím, že právě tato německá firma dělá pro děti spolehlivé věci, které maminkám a miminkům usnadňují život. Důkazem je dlouholetá tradice ve výrobě dětských pomůcek.

Tvar savičky dudlíku NUK MommyFeel nabízí dostatečný prostor pro jazyk miminka

Dudlíků jsem u dětí zkoušela za jejich život více. Byla jsem zvědavá na novou verzi dudlíku NUK MommyFeel, neboť je pravdou, že klasické dudlíky NUK mým dětem nikdy nesedly. Ne proto, že by byly v něčem špatné, ale dudlíky byly vždy o dost těžší než dudlíky jiných konkurenčních značek. I přes nádherné designy jsme tedy NUK dudlíky nikdy plně nevyužili, a proto jsem byla zvědavá na novou variantu NUK MommyFeel. 

Po vyzkoušení nového dudlíku jsem ale nadšená já i syn

Dudlík NUK MommyFeel je lehoučký, má krásný minimalistický design. Silikon, který má mimino v puse, je hladký a jemný, tvar savičky nabízí dostatečný prostor pro jazyk. Výjimečnost dudlíku spatřuji v jeho tvaru, který připomíná ženský prs. Dudlík NUK MommyFeel má na první pohled jiný tvar než dudlíky, na které jsem byla doposud zvyklá. Klasické dudlíky plně přiléhají na pusinky, kdežto NUK MommyFeel je odkloněný od tváře dítěte stejně jako prsa mámy. Syn uměl dudlík okamžitě přijmout a hned jej uměl tahat. Dudlík NUK MommyFeel se proto stal naším nejoblíbenějším dudlíkem. Jeden vozíme neustále v kočárku a druhý máme během dne po ruce.

Dudlík NUK MommyFeel nemá vliv na kojení

Po dobu testování dudlíku NUK MommyFeel se nestalo naprosto nic s návykem kojení, syn používá denně dudlík, a přitom je dál plně kojený. Dudlík vítám, je to skvělá pomůcka, která pomůže okamžitě miminko uklidnit a ukonejšit.

Box pro dudlík NUK MommyFeel je velmi praktický

Vyzdvihnout bych chtěla i sterilizační box, ve kterém byly dudlíky NUK MommyFeel zabaleny. Box nám slouží jako krabička, když cestujeme, doma v něm dudlíky sterilizuji v mikrovlnce. Stačí box naplnit vodou, vložit dudlíky a na tři minuty mikrovlnku zapnout. Je super, že člověk nepotřebuje už žádné další jiné nádobky na vyvařování dětských dudlíků.

Inzerce

Dudlík NUK MommyFeel je vhodný od narození do 9 měsíců

Syn má dudlík NUK MommyFeel moc rád, pokaždé s ním usíná. Mě jako mámu dudlík taky baví, protože vidím synovu spokojenost. Perfektní je i to, že je dudlík vhodný od narození až do devíti měsíců. Mám radost, že ještě minimálně půl roku nebudeme muset řešit změnu značky dudlíku pro syna.

Milé Babyonline ještě jednou děkujeme!

Maminka Petra a Jonášek

Inzerce
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Maminka Petra: Dudlík NUK MommyFeel se stal naším nejoblíbenějším dudlíkem - diskuze

Poradna

Bolest při sexu

| Coconut7 | 26.04.2024, 04:38

Dobrý den,
posledních pár týdnů jsme a přítelem neměli moc šancí se vidět, ale pokaždé když se vidíme, máme spolu sex. Zrovna před pár dny za mnou přijel a zase jsme se spolu milovali, a přítele poslední dobou vzrušuje drsnější sex, já to mám také ráda, ale posledních pár týdnů mě to v určitých polohách bolí, když je to třeba zezadu a je to hodně hluboko, cítím, jak mě to hodně bolí. Přítel ma rád, když je v sexu trošku bolesti a já taky, jen poslední dobou mám pocit, že si to tolik neužívám, protože když do mě vnikne hluboko, opravdu dost to bolí a bolí to i pár dní po tom. Na gynekologii jsem s tím problémem byla, ale všechno je prý naprosto v pořádku, tak netuším, kde by mohl být problém a prosím Vás o radu.

Dobrý den,

v tomto je obtížné radit, můžete být zcela v pořádku, ale prostě některé praktiky jsou pro Vás anatomicky již za hranou. Budete tomu muset náležitě metodiku pohlavního styku přizpůsobit.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 28.04.2024, 18:08
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×