Tvůrci seriálu Hra o trůny prozradili, která úmrtí postav byla jejich nejoblíbenější v seriálu

Bylo z čeho vybírat

Tvůrci seriálu Hra o trůny prozradili, která úmrtí postav byla jejich nejoblíbenější v seriálu - Game of Thrones

Tvůrci seriálu Hra o trůny nedávno oznámili nový seriál 3 Body Problem (Problém tří těles), tentokrát pro Netflix. Byli hosty podcastu Joshe Horowitze Happy Sad Confused, kde mluvili mimo jiné o tom, jak věděli, že závěr série bude rozdělovat, ale nečekali, že to diváci přijmou tak negativně, a také o tom, která úmrtí postav byla z osmi sezón jejich nejoblíbenější.

"Ve Hře o trůny jsme zabili spoustu klaďasů a pak jsme konečně dostali šanci zabít nejprve Joffreyho ve 4. sérii a pak Ramsayho Boltona v 6. sérii. Bylo zábavné vrátit se ke klasickému tahu zabíjení opravdu šmejdských postav," řekl D. B. Weiss a jeho názor podpořil i David Benioff, který se dále vyjádřil ke smrti posledně jmenovaného:

"Ve skutečnosti ho nemůžete vidět umírat. Něco z toho vidíte v pozadí, ale samotnou smrt nevidíte. Místo toho vidíte Sophie Turner jak se usmívá. Bylo to na jeden záběr a dělali jsme to sedmkrát nebo tak nějak. Na sedmý nebo osmý záběr se jí to povedlo, a byl to tak epický pocit. Sophie byla tak dobrá. Když se jí ten záběr povedl, měl jsem pocit, že teď můžu šťastně umřít."

Zdá se tedy, že tvůrci seriálu nebyli nutně příznivci krutosti materiálu vůči klaďasům a místo toho dávají přednost klasickému zabíjení skutečných parchantů. Dokonce i Joffrey byl ve srovnání s Boltonem, kterého hrál Iwan Rheon, považován za svatého muže, a Weiss jeho smrt popisuje jako dosažení harmonické rovnováhy a spravedlnosti.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal MOLNÁR SZILÁRD z IGN Hungary.

V tomto článku

Game of Thrones

16. července 2017
Další podobné
Komentáře