Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Denisa Cziglová prohrála svůj boj s rakovinou

Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.
Denisa
Hvězda MasterChefa Denisa Cziglová bohužel prohrála svůj boj se zákeřnou rakovinou.

02. 04. 2024

02. 04. 2024

Jak Denisa bojovala

Rodina Denisy Cziglové, která se proslavila účastí v televizní kuchařské soutěži MasterChef, s hlubokým zármutkem informovala veřejnost o jejím úmrtí. “Dnes je pro nás všechny smutným dnem. Naše Denisa, po statečném boji, který vedla s rakovinou, bohužel prohrála. Bojovala s neuvěřitelnou silou až do posledního okamžiku. I přes naši obrovskou ztrátu věříme, že nyní je na lepším místě,” sdělila rodina. Toto prohlášení přichází jako smutné rozloučení s milovanou osobou a talentovanou kuchařkou, která inspirovala mnohé svou odvahou a vytrvalostí.

Léčba a podpora

Denisa se v průběhu léčby podrobila několika náročným procedurám, včetně operací a chemoterapie. Její boj s rakovinou byl dlouhý a bolestivý, ale nikdy neztratila naději ani bojovného ducha. Rodina ve svém prohlášení vyjádřila upřímnou vděčnost všem, kteří Denisu podporovali, ať už morálně, finančně, nebo poskytováním profesionální zdravotní péče. Zvláštní díky patřily personálu domácího hospice Zahradníkové, kteří umožnili Denise strávit její poslední dny v pohodlí a klidu domova.

Poslední rozloučení

Ve svém závěrečném prohlášení rodina vyslovila poslední sbohem: “Sbohem, naše milovaná Deniso. Tvůj boj skončil, ale v našich srdcích budeš žít věčně.” Denisa Cziglová si získala obdiv a lásku nejen jako kuchařka, ale především jako člověk s neuvěřitelnou vůlí a odvahou. Její příběh je připomínkou nejen krutosti rakoviny, ale i síly lidského ducha a důležitosti společenství ve chvílích největší potřeby. Denisa odchází, ale její odkaz zůstává.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Britská princezna Kate bojuje s rakovinou



Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Všude, kam se podíváme, vidíme nejrůznější způsoby stravování. Mezi ně samozřejmě patří krátkodobé diety jako takové, ale stejně tak trvalé formy, které už představují určitý životní styl. A právě mezi ně nepochybně patří stravování podle ročních období. V čem spočívá a má vůbec smysl?
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Jak upravovat meme obrázky nebo fotky přímo v aplikaci WhatsApp? Jak změnit font textu? Jak si pohrát s nahraným záznamem zvukové zprávy? Zkuste tyto tipy.
Venku je sychravo, zima, a druhý den svítí slunce a sundaváte vrstvu oblečení. Právě tohle období je nejnáročnější na náš imunitní systém. Jak se dá zvýšit obranyschopnost organismu?
Rádi utrácíte, ale kolikrát si říkáte, že už máte tolik věcí, až je není kam dávat? V tom případě se zamyslete nad tím, za co utrácíte a jestli náhodou není lepší místo utrácení investovat do něčeho, co se vám skutečně vyplatí.
Jak nakupovat oblečení, abychom zbytečně nezatěžovali planetu? A kde ho kupovat? A kolik vlastně potřebujeme oblečení? Velkým módním řetězcům sice ještě neodzvonilo, ale stále roste počet těch, kteří dávají přednost úplně jiné módě a razí heslo, že méně je někdy více.
Jste milovnicí masáží a máte pocit, že znáte už všechny nazpaměť a přesně víte, jak která masáž probíhá? V tom případě vězte, že existují i masáže, které rozhodně neznáte a které jste ještě nikdy v životě nezažili. Jak to víme? Protože jsou natolik neobvyklé, že v našich končinách se téměř nevyskytují. Které to jsou?
Léto je v plném proudu a s ním i studentské prázdniny. Přemýšlíte, jak naložit s volným časem a zároveň si přivydělat nějaký ten peníz? Projděte si náš přehled, který vám usnadní výběr té pravé brigády.
Reality show je jedním z nejpopulárnějších žánrů doposud. Od sledování všech šokujících, nesestříhaných okamžiků, až po osudy u vašich oblíbených darebáků – sledování dalšího dílu každý týdne je návykové. Jaké reality show nejraději sledují v zahraničí?
Jít na první schůzku s celou řadou očekávání, která musí partner splňovat, je velmi kontraproduktivní. Jestliže se chcete seznámit, nemůžete čekat, že protějšek splní vaše představy během krátkého setkání v kavárně. Rychlé soudy jsou špatné soudy.
Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.
V době koronavirové daleko více lidí pracuje formou home office, a tak si může přece jen více řídit svůj pracovní čas. Jestliže máte takovou možnost, zdřímněte si po obědě.

Výběr článků

Drogerie jsou plné různých šamponů, kondicionérů, zábalů a masek, které mají ženám pomoci ke kráse. Většina z nich ale nakonec stejně zjistí, že nejlépe zabírá síla přírody.
Připravuje vás o nervy celulitida nebo akné? Řešení těchto kosmetických problémů představuje olej z čajovníku australského. Mimochodem, ten vás zbaví také lupů a pomáhá zneviditelnit vzhled jizev!
Velkoplošné topení se sice rozmáhá, ale radiátory jsou klasika, kterou známe všichni. Dnes ale mohou vypadat i velice netradičně a ladit s interiérem. Říká se jim sálavé panely, mohou být součástí topného systému nebo fungovat samostatně na elektřinu a můžete je nechat hrdě viditelné v prostoru. Inspirujte se v galerii.

Nepřehlédněte

Už vás omrzelo klasické umyvadlo ve vaší koupelně? Letošní trendy podněcují fantazii. Nechte se klidně unést až za hranice svých vlastních představ.
U každého tu a tam přijde chvíle, kdy potřebuje nějaký ten životabudič. A mezi stoprocentní nakopávače energie patří samozřejmě i káva. Jenže, co když ji potřebujete něčím nahradit a hledáte stejně účinnou alternativu? Ano, tak právě vám se tenhle článek rozhodně zalíbí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek