Zatímco někteří se rozhodli, že jejich přáním je jednoduše to, aby se na Andělech co nejvíce blýskli, jiní naopak chtěli šokovat a možná také upozornit - ať už na sebe, nebo některá třaskavá témata. 

Jako hollywoodská hvězda se tak dostavila zpěvačka a herečka Eva Burešová, se kterou svůj outfit sladil také její partner Přemek Forejt. Ten je sice známý šéfkuchař, pro módu má ale cit. 

Zatímco jeho drahá polovička vynesla obepnutou bílou róbu s pastelovou vlečkou, on nahodil bílou košili a dal tak na odiv tetování na krku. Model Burešové by se jistě skvěle hodil také jako svatební šaty, a tak je možné, že chtěla umělkyně otci svého syna Tristana Williama něco naznačit.

Upnutá látka kolem bříška zase vyvolala ve fanoušcích otázky, zda není Burešová znovu těhotná. Ona sama to ale popřela a je pravda, že na její velmi štíhlé postavě právě tyto partie vyniknou i v případě, kdy by si zpěvačka pouze dopřála větší večeři. Jaká je pravda, ví ale pravděpodobně pouze zmíněná zamilovaná dvojice. 

Protest proti konzumu

Šansonová zpěvačka Rozálie Havelková se naopak rozhodla, že je večer ideální příležitostí pro trochu osvěty. Oblékla se proto do modelu, který byl stylizovaný do podoby obrovského pytle, kterému nechyběl dokonce ani potisk. 

Hudebnice, která nakupuje převážně v second handech, tak chtěla protestovat proti konzumu. “Je to pytel, protože si myslím, že levná móda je na pytel,” vysvětlila svou nevšední volbu. 

Outfitu přizpůsobila také obuv. “S Petrou Ptáčkovou jsme vyráběly boty, které jsou z mých starých lodiček a starých tenisek,” šokovala dcera Ondřeje Havelky.

Odhalená ňadra Žofie Dařbujánové

Přítomné v sále šokovala také rudovlasá zpěvačka kapely MYDY Žofie Dařbujánová. Zvolila totiž černý průsvitný top, ve kterém odhalila vnady. Bradavky jí přitom zakrývaly pouze samolepky ve tvaru srdíček. Outfit doplnil také extravagantní plášť. 

Nejodvážnější model nicméně zvolila zpěvačka a novinářka Emma Smetana. Ta vsadila na velmi hluboký výstřih a bylo s podivem, že její šaty, které byly pospojované pouze malými knoflíčky, vůbec drží pohromadě. Krok s ní držel také partner Jordan Haj, který rovněž upoutal pozornost rozhalenkou. 

Politika na Andělech

Dalším protestním outfitem byly také sladěné modely manželů Klusových. Tomáš Klus i jeho žena Tamara vynesli sladěné rudé outfity, které doplnili o velmi kontroverzní doplněk. 

Jednalo se o odznáček piktogramu ruky na červeném pozadí s černým srdcem, který používá hnutí Artists4Ceasefire. To protestuje proti izraelsko-palestinskému konfliktu, nicméně je vnímáno poměrně protiizraelsky. 

Vzhledem k tomu, že se zpěvák v tomto duchu v poslední době hojně vyjadřoval na sociálních sítích, byl tento jeho krok vnímán spíše kriticky.

Související články