Na secesní stavbě radnice v Bílině se podíleli architekti Franz Ritter von Neumann a Friedrich Kick
Co se chystá

Bílina – Dopřejte si o víkendu mimořádný prožitek. Informační centrum Bílina ve spolupráci s Fast Agency pořádá v sobotu 6. dubna zážitkový výstup na radniční věž pod názvem Návrat do 20. století. Jeho součástí bude divadelní představení. Uskuteční se celkem dva výstupy. Jeden v 11 a druhý ve 13 hodin. Místo si můžete rezervovat na čísle 775 601 264, případně emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V sobotu 6. dubna se návštěvníci spolu s organizátory vrátí do doby největšího rozmachu města. Na začátek 20. století, kdy byla postavená bílinská radnice (1908-1910). Na její výstavbě měl mimochodem velký podíl tehdejší starosta Josef Schmettana. Pokud v sobotu dorazíte v dobovém kostýmu, uděláte organizátorům velkou radost a vlastní zážitek tak ještě znásobíte. Netradičním výstupem bude zahájená turistická sezóna v Bílině.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru