Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Vše, co zatím víme o 3. sérii „A jak to bylo dál“

Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.
Jak
Jak to bude dál ve třetí sérii? Vrátí se Kim?

05. 04. 2024

05. 04. 2024

Ano, je to tak, třetí série rebootu „Sex ve městě“ je oficiálně na cestě – potvrzeno bylo ještě před vysíláním finále druhé série.

S návratem starých známých jako je Carrie Bradshawová, Aidan Shaw, až po cameo Kim Cattrall, na které jsme všichni čekali, máme na co se těšit.

Vrátí se milovaná Samantaha?

A tak, zatímco netrpělivě čekáme na více detailů o třetí sérii (Kdy bude mít premiéru? Kdo se vrátí? Vrátí se Samantha?), shromáždili jsme vše, co potřebujete vědět o nadcházející sérii.

A jak to bude dál ve třetí sérii?

I když jsou detaily o třetí sérii pečlivě utajeny, fanoušci mohou očekávat návrat Carrie a samozřejmě i jejích nejlepších přítelkyň, Mirandy Hobbesové a Charlotte York Goldenblattové, jak se protloukají životem a přátelstvím po padesátce.

„Jsme nadšení, že můžeme strávit více času ve světě “Sexu ve městě” a vyprávět nové příběhy o životech těchto úžasných postav, které ztvárňují tito skvělí herci,“ řekl v prohlášení výkonný producent a showrunner Michael Patrick King. „A jen tak … tady přichází třetí série.“

Na koho se můžeme těšit? Vrátí se opravdu Kim Cattrall?

S ohledem na to, že série sleduje životy našich tří oblíbených Newyorčanek, je pravděpodobné, že se Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristin Davis (Charlotte) vrátí i ve třetí sérii.

Můžeme se také těšit na Saritu Choudhury (Seemu) a Nicole Ari Parker (Lisu) s ohledem na zaměření jejich vlastních samostatných dějových linek v první i druhé sérii.

Kdo se však nevrátí, jsou Sara Ramírez (Che) a Karen Pittman (Nya). Pokud jde o Che, mnozí fanoušci jásali, že tato nebinární postava už se v seriálu neobjeví. A Nya? jak sama Karen přiznává, dává raději přednost jiným pracovním příležitostem. Nutno podotknout, že Nya, už neměla ani ve druhé sérii dostatek prostoru.

K TÉMATU  Muži vs. ženy. Které pohlaví se zamiluje rychleji a kdo častěji lásku slovně vyjadřuje

Co se týče Kim Cattrall, která hrála Samanthu a objevila se v poslední epizodě druhé série, je, ale nepravděpodobné, že bychom ji viděli znovu, vzhledem k její hádce s SJP.

Datum vydání

Datum vydání třetí série AJLT zatím nebylo oznámeno, ale předpokládá se, že si budeme muset kvůli stávce scenáristů, která proběhla minulý rok, počkat na premiéru až do roku 2025.

Kristin Davis, která hraje Charlotte, se v březnu podělila na Instagramu o koláž zákulisních momentů z natáčení a napsala: „Je skoro ten čas znovu… nemůžu se dočkat, až se setkám se svou AJLT rodinou.“

Tak uvidíme, jak to bude dál. Jedno je jasné, udělejme si Cosmopolitan a těšme se na nové díly.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Dallas: Jak rodinné intriky a ropný boom ovládly televizní obrazovky

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Když jsem četla na internetu nebo v časopisech o ženách, co je muž bil a léta týral, říkala jsem si, jak je možné, že ty ženy dávno neutekly. Jak si mohly všechno nechat líbit? Myslela jsem si, že to není normální, že je jasné, že každá týraná žena by měla od partnera odejít a žít sama.
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
Všude kolem sebe slyšíme, jak důležitá je poctivá hydratace těla, a to nejen pro zdravé fungování organismu jako takového, ale i z hlediska krásy naší pleti, pružnosti pokožky a nádherných vlasů. Pak je tu zase opačná stránka mince - neustále tipy a triky, jak nejlépe odvodnit svůj organismus v naději, že si díky tomu pomůžeme od pár kil. Jenže to ani zdaleka není spásou, naopak to může být těžký hazard se zdravím.
Jiří Korn, ve svých 74 letech, obdržel čestné uznání na Cenách Anděl 2023, kde byl slavnostně uveden do síně slávy. Tento zpěvák a tanečník je známý svým jedinečným hlasem a působivými pohyby na scéně, stejně jako svým výrazným a někdy excentrickým smyslem pro módu, který se vyvíjel a transformoval během celé jeho kariéry.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Zvažujete, že svému dítěti začnete dávat kapesné a nevíte, kdy je nejlepší čas? Jak začít a co všechno dopředu promyslet?
Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.
Zatímco k vánočnímu hodování neodmyslitelně patří cukroví, vaječný koňak, svařák, smažený kapr, řízky, chlebíčky a spousta jiných dobrot, naše tělo už si tuhle smršť tolik neužívá. Připravte se na vánoční svátky s předstihem a posilněte svá játra.
Téměř každý z nás se v rámci rodinných nákupů spoléhá na igelitové sáčky, které nám tak nějak ulehčují pravidelné návštěvy supermarketů. Zatímco nám v jistém ohledu pomáhají, naší přírodě jejich přítomnost zrovna dvakrát nesvědčí. A přitom to jde dost dobře i bez nich. Seznamte se s trendem, který dává sbohem igelitovým sáčkům a dopřává zelenou nákupům takzvaně bez obalu.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.

Výběr článků

Když přicházíte domů, když kolem vašeho domu procházejí lidé, nebo když k vám přijede návštěva, první, co uvidí, je nejen váš dům, ale také zahrada, plot, garážová vrata. První dojem tedy vytváří spousta faktorů. Když dobře sladíte základní prvky na domě i kolem domu, bude vám to dělat radost každý den. V tomto článku se zaměříme na prvky, které se hodí na domě sladit tak, aby byl výsledný vzhled co nejlepší.
Pohádky a romantické komedie nás již dlouho přesvědčují o tom, že ve vesmíru žije jedna jediná osoba, která je vám skutečně předurčena. Prostě ten „Pan Božský“, spřízněná duše, někdo naprosto dokonalý. Asi vás zklameme, každý terapeut by vám řekl, že je to pěkná blbost, že záleží na tom, jak se k sobě lidé chovají a ne na jakémsi předurčení.
Všude, kam se podíváme, vidíme nejrůznější způsoby stravování. Mezi ně samozřejmě patří krátkodobé diety jako takové, ale stejně tak trvalé formy, které už představují určitý životní styl. A právě mezi ně nepochybně patří stravování podle ročních období. V čem spočívá a má vůbec smysl?

Nepřehlédněte

Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Ve světě krásy panuje řada mýtů a stereotypů. Některé z nich jsou pozůstatky starších studií, jiné vznikly jednoduše mezi lidmi a postupně se staly dostatečně přesvědčivé natolik, že ovlivnily naše chování a přístup ke kráse jako takový. Vyznat se ve světě pravdy a mýtů je skutečně nelehký úkol, ovšem, abychom vám jej alespoň trochu usnadnili, připravili jsme pro vás seznam těch nejčastějších mýtů, které i dodnes kolují mezi námi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek