Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

Lucie Bílá
Lucie Bílá oslavila 58. narozeniny.

07. 04. 2024

07. 04. 2024

Lucie Bílá je šťastná

Lucie Bílá, ikona české hudební scény, slavila 7. dubna své 58 narozeniny. Tento den byl pro ni o to významnější díky laskavým gratulacím od jejích fanoušků a zejména od jejího partnera, Radka Filipiho. Radek oslavil Luciin den zveřejněním fotografie, na níž Lucie září šťastným úsměvem, doprovázenou vzkazem plným lásky.

Jaké je to být zamilovaný? Z vzkazu od partnera Lucie Bílé k jejím narozeninám to cítí každý

Stabilita v lásce a rodině

V Luciině životě hraje klíčovou roli její vztah s Radkem Filipim. Po různých vztahových turbulencích Lucie v Radkovi našla toho pravého. Muže, který jí poskytuje oporu, pohodu a klid. Jejich vztah je plný porozumění a společně stráveného času, což je základ jejich spokojenosti a harmonie. Kromě Radka má Lucie po svém boku i syna Filipa, který je nejen blízkým členem rodiny, ale také součástí jejího profesionálního života. Pracuje s ní v divadle, což Lucii umožňuje být mu nejen matkou, ale i kolegyní. S láskou vypráví o tom, jak se stará o to, aby Filip nezapomněl své svačiny a včas vstával do práce. Lucie doufá, že Filip jednou převezme rodinné divadlo, což by pro ni bylo velkým splněním snu.

Nový hudební počin

Kromě osobního štěstí Lucie Bílá přináší svým fanouškům radost i na hudební scéně. Na své narozeniny vydala novou píseň nazvanou “Stroj času”, která je doprovázena videoklipem. Jak se vám nová písnička Lucie Bílé můžete posoudit v následujícím videu.

Nová písnička od Lucie Bílé

Lucie Bílá tak prokazuje, že i v pokročilejším věku lze skloubit úspěšnou kariéru s harmonickým rodinným životem, a to vše s úsměvem a radostí z každého nového dne.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ilona Csáková slaví! 30 let od vydání první sólové desky Kosmopolis!

Petr Spálený slaví životní jubileum

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Po kom je to dítě tak divoké? Udělala jsem někde chybu při výchově? Nebo jsou to prostě geny?
Kdo nemá sociální sítě, jako by nebyl. Poví vám jistě každý, když mu s radostí oznámíte, že nejste majitelem žádného profilu na takových platformách. V současné době mluvíme o velmi důležitém pomocníkovi každého úspěšného podniku. Je to fantastický marketingový nástroj a základ toho, že budete v kontaktu s rodinou i přáteli. Pojďme si více do hloubky rozebrat, proč to už bez sociálních sítí nejde.
Strach z pavouků, strach z uzavřených prostor, strach ze tmy. Na tom není vůbec nic neobvyklého. Ale existují mezi námi tací, kteří trpí strachem ze skutečně roztodivných věcí.
Docílit toho, aby záhony nebo okenní parapety zely všemi barvami i během zimy, je poněkud složité. Tedy, to si alespoň zahrádkáři a pěstitelé pokojových rostlin myslí. Ve skutečnosti však existují druhy rostlin, které lze pěstovat i během zimy a které dokonce i v chladných ročních obdobích pučí do všech barev duhy. A jednou z nich je brambořík.
Zažil to jistě každý z nás. Stačí pobyt venku, když počasí zrovna nepřeje, stejně tak jako trávit čas v místnosti, kde klimatizace jede na plné obrátky. Studené ruce sice mohou být naprosto běžným jevem, ale také mohou signalizovat zdravotní problém.
Těhotenství je krásné a vzrušující životní období, které neustále přináší nové výzvy a zážitky. Jednou z takových výzev může být cestování během těhotenství. Bez ohledu na to, zda plánujete relaxační dovolenou nebo podnikáte služební cestu, je důležité zvážit zvláštní potřeby a rizika spojená s tímto obdobím. Tento článek vám poskytne užitečné rady, jak bezpečně cestovat v těhotenství, a také se zaměří na důležitost kvalitního cestovního pojištění pro těhotné ženy.
Dokonalý trávník už pro vás nemusí být jen pouhý sen. A to navzdory tomu, že máte doma děti či psa, kteří dávají zahradě každý den zabrat. S triky, které vám představíme v našem dnešním článku, pro vás bude údržba trávníku hračka.
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.
Stejně jako učení se sedět, plazit se a chodit, je i cvičení na nočník dovedností, které se vaše dítě musí naučit. Zatímco většina dětí je připravena zahájit trénink na toaletě mezi 18 měsíci a 3 lety, existuje několik dalších dovedností, které musí dítě zvládnout, než může trénink začít. Nočník se nejlépe provádí, když je fyzický a emoční vývoj vašeho dítěte ve správném bodě.
Nemusíte mít přímo roubenku nebo srub. Dřevěný interiér sluší každé chatě, ale můžete se jím obklopit i doma. Tento klasický materiál bude v módě pořád. Dřevo existuje v mnoha variantách i barvách a s jeho pomocí vytvoříte neopakovatelné bydlení. Působí příjemně a je také zdravotně naprosto nezávadné. Prohlédněte si krásné interiéry, kde je hlavním motivem právě dřevo.

Výběr článků

Přemýšlíte nad tím, do jakého stylu zařídíte své bydlení? Možností je spousta! Ovšem k těm nejoblíbenějším patří skandinávské bydlení, které je nejen vzdušné, ale také jednoduché a spojené s přírodou, což je dnes velmi důležité.
Ačkoliv by se mohlo zdát, že se negativita posledních událostí ve světě promítne i do barev kolem nás, opak je pro letošek pravdou. Do módy se totiž dostávají spíš pozitivní naděje na uvolnění a módní scéna tak doplňuje štěstí a hravost, které nám v uplynulých měsících chyběly. Jaké barvy letí na jaře 2021 a jak je využít ve svém oblékání? Přinášíme vám tipy na trendy oblečení a šaty pro plnoštíhlé včetně doplňků.
Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.

Nepřehlédněte

Krásný úsměv by chtěl mít každý z nás. Nepřítel naší dutiny ústní je však povlak na zubech a zubní kámen. Jak ho odstranit, abychom nemuseli utrácet ze drahé produkty, jako jsou nákladné zubní bělící pasty a ústní vody? Mnozí netuší, jaké zázračné pomocníky má právě ve svém domově.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek