Football Club x Kudy běží zajíc: Velký speciál k EURU 2024! Předobjednávky zde

Video: Feyenoord debaklem totálně zesměšnil Ajax. Trefil se i Hancko

08. duben 2024
Sdílejte:
Duel mezi Feyenoordem a Ajaxem byl šlágrem posledního kola nizozemské ligy. Domácí však potvrdili roli velkého favorita a svého soupeře z Amsterodamu zcela zadupali do země 6:0. K historickému debaklu Ajaxu přispěl gólem i Dávid Hancko. Prohlédněte si sestřih.
Momentka ze zápasu Feyenoord vs. Ajax, který skončil debaklem 6:0!Foto: Profimedia

O titulu je v nizozemské Eredivisie už zřejmě jasno. Brát ho tuto sezonu s největší pravděpodobností bude PSV Eindhoven, který má nyní v čele tabulky luxusní náskok devíti bodů. Druhý v pořadí je pak loňský šampion Feyenoord Rotterdam, který ale prožívá také dobrou sezonu. Tu teď korunoval debaklem, který uštědřil velkému rivalovi Ajaxu Amsterodam.

Historicky nejúspěšnější nizozemský klub je letos v krizi a bude rád, když se vůbec probojuje do pohárové Evropy. Jednu chvíli byl dokonce na sestupové pozici. Tak velká blamáž je sice zažehnaná, ale z ostudy kabát si hráči Ajaxu přesto ušili v tomto kole nizozemské ligy, kdy prohráli na půdě Feyenoordu 0:6, což je historicky vůbec nejhorší výsledek Ajaxu proti tomuto odvěkému soupeři. Prohlédněte si totální destrukci, na které se třetím gólem podílel i slovenský reprezentant Dávid Hancko, kterého by i díky jeho skvělé produktivitě mohl v létě čekat přestup do některého z velkoklubů v top čtyřech evropských ligách.

Související články

Kania vypálil bombu: Obvinil FAČR z nátlaku v kauze Nezmar

Velké věci se dějí ve fotbalovém zákulisí. Ondřej Kania obvinil zástupce FAČR z nátlaku v kauze Jana Nezmara. FAČR to odmítla.

Ondřej Kania

Proč si Berbr přes Nezmara nárokoval milion? Detailní průvodce případem, který ještě vygradoval Kania

Velké věci se dějí ve fotbalovém zákulisí. Ondřej Kania obvinil zástupce FAČR z nátlaku v kauze Jana Nezmara. FAČR to odmítla. Projděte si v detailním rozboru reportéra Luďka Mádla, o co v celé kauze jde.

Jan Nezmar

Video: Zázračný zákrok Hladkého! Ptáme se: Měl by jet na EURO?

Pohádková sezona českého brankáře Václava Hladkého ve druholigovém anglickém klubu Ipswich Town pokračuje. I díky senzačnímu zákroku ve vítězném zápase proti Coventry se přiblížil Premier League. Neměl by jet brankář s takovou formou na EURO?

Anglie
Popup se zavře za 8s