Agáta Hanychová svým vstřícným gestem překvapila nejspíš nejen fanoušky, ale i své bývalé partnery Jaromíra Soukupa a Jakuba Prachaře.

Trojnásobná maminka skrze Instagram otcům svých dětí vzkázala, že by ráda ukončila táhlé spory a na všem se v klidu dohodla.

„Velikonoce jsou svátky naděje ….Milí tatínkové J+J! Prosím ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid,“ vzkázala Agáta.

Ve svém podcastu s Ornellou Koktovou poté influencerka prozradila, že Soukupa i Prachaře předem kontaktovala a očekávala pozitivní ohlasy, ty se ale nekonaly.

„Čekala jsem nějaké pozitivní reakce. Prachař se mi doteď neozval a Jaromír se mi ozval s podmínkami, které jsou naprosto šílené,“ postěžovala si Hanychová, která nakonec na dohodu mediálního magnáta přistoupila, ačkoliv pro ni dle jejich slov není zrovna dvakrát výhodná.

Agáta také přiznala, že se Soukupem vůbec nekomunikuje, ani když si předávají jejich roční dceru Rozárku.

„Říkám si, jestli jsem ten vstřícný krok neudělala zbytečně. Chci se prát za svoje dítě, ale už opravdu nemůžu,“ pokračovala dcera Veroniky Žilkové.

Následně se Hanychová rozpovídala také o výši alimentů, které aktuálně na dcery pobírá. „Soukup mi platí čtyři tisíce, Jakub deset tisíc. Vydělávají dvakrát víc než já, ačkoli přinesli daňové přiznání, kde nevydělávají skoro vůbec nic. Do toho má ale Jakub dům v Dubaji, Soukup má zase domy v Itálii a Rakousku a dvě chalupy a dva domy ve Španělsku,“ nebrala si influencerka servítky.

Podle zdroje webu ahaonline.cz Jaromír Soukup údajně posílá měsíčně dalších pět tisíc korun na speciální účet Rozárky.

Sama Hanychová finančně nestrádá. Z různých aktivit si trojnásobná maminka vydělá měsíčně zhruba milion korun.

Agáta má totiž nespočet instagramových spoluprací, za které inkasuje slušný balík. K tomu její podcast na Herohero odebírá několik tisíc lidí a lze snadno vypočítat, že pouze z této činnosti má za měsíc přes 600 tisíc korun.

Hanychová tvrdí, že všechny vydělané peníze dává do soudních sporů s Prachařem a Soukupem.

„Každý ten soud stojí strašný peníze. Jsou to opravdu desetitisíce měsíčně, takže opravdu vydělávám na soudy. A když mě nařknou, že prodávám šperky od Jaromíra? Ano, prodávám! Protože ty soudy stojí strašný peníze a já nekradu,“ brání se influencerka, která po rozchodu s majitelem TV Barrandov začala rozprodávat veškeré drahé dary od něj, například šperky či luxusní SUV.

Z posledního vyjádření Hanychové ovšem rozhodně nebude jásat ani Soukup, ani Prachař a ve vzduchu jsou tak další spory.

Související články