Adama Mišíka poznáme v poslednej dobe predovšetkým v polohe moderného popu až rapu. Teraz však spevák vydáva emotívnu baladu, ktorou dokazuje svoj nepopierateľný žánrový aj spevácky rozsah. Pieseň o nádeji, ktorá je hlbokou osobnou spoveďou a začína slovami "Otec mi hovoril, nie je to koniec kým dýchaš", pozýva Adam Mišík na svoj doteraz najväčší koncert v pražskom Fore Karlín, a sľubuje veľký zážitok.

"Po každej zime príde jar. V tomto duchu sa nesie celá táto pecka, kde som chcel dať bokom prehnanú produkciu. S mojím pianistom Jáchymom sme šli po intímnejšom zvuku, ktorý dáva viac vyniknúť vokálu a človek sa do neho môže ponoriť bez väčších ruchov okolo," láka Adam Mišík na počúvanie piesne Jaro. Výsledkom je jednoduchý, ale silný klavírny track nielen o láske, v ktorom Adam naplno predvádza svoj spevácky um. "Chcel som do textu vložiť nádych nádeje. Vždy, keď je ťažké obdobie, príde niečo krajšie," dodáva Adam.

Nová pieseň možno zaznie aj budúci rok vo februári v pražskom Fore Karlín, kam Adam Mišík dovezie svoju doposiaľ najväčšiu šou. Po tohtoročnom vypredanom koncerte v Roxy tak ide o ďalší významný míľnik kariéry obľúbeného speváka. "Ďakujem všetkým fanúšikom, že aj po jedenástich rokoch sú stále so mnou a takmer zbúrali celý klub do základov. Nemôžem sa dočkať Fora Karlín, kde to celý spoločne posunieme ešte o level vyššie!" pozýva fanúšikov Adam na 6. februára 2025.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Tereza Burdová.