Skvělý a nezadržitelný Vali. Bouček a další hvězdy truchlí nad smrtí zpěváka Maxim Turbulenc

Oblíbený zpěvák Maxim Turbulenc Dan Vali v době největší slávy

Zemřel zpěvák Daniel Vali

Byl nezadržitelný, je mi to líto, napsal na svých sociálních sítích moderátor Libor Bouček v reakci na náhlé úmrtí zpěváka kapely Maxim Turbulenc Daniela Valiho. Ten zemřel ve věku 53 let, pravděpodobně na infarkt. Pro CNN Prima NEWS to uvedli další členové kapely Petr Ajfel Novák a Tomáš Báča.

„Vždy jsme se rádi viděli. Pyšní na Klánovice. Byl nezadržitelnej. Skvělej. Je mi to líto,“ napsal na svém facebookovém profilu moderátor a herec Libor Bouček po náhlém úmrtí zpěváka Daniela Valiho.

Smutnou vzpomínku sdílel také moderátor a zpěvák Jan Musil. „Ach jo, Danieli… Maxíci bez tebe? Jednou jsme si řekli, že si člověk po padesátce začne užívat každé minuty. Odešel jsi podle zpráv rychle a nám ostatním jsi zanechal vzpomínky. Díky za všechna setkání a srandičky. Vzpomínám a přeji ti klidnou cestu do věčnosti,“ uvedl Musil.

Ach jo Danieli… Maxíci bez tebe? . Jednou jsme si řekli, že si člověk po padesátce, začne užívat každé minuty…. Odešel...

Posted by Honza Musil on Saturday, April 13, 2024

Kvůli úmrtí Valiho truchlí také na Slovensku. „Přesně minulou sobotu jsme byli spolu na jedné akci. Šla jsem brzo domů a přesvědčili mě, abych zůstala, že za chvíli vystoupí. Seděla jsem v první řadě a užívala si všechny písničky. Tento život je tak křehký, jsem v šoku. Odpočívej v pokoji,“ napsala na Facebooku slovenská politička a bývalá profesionální tenistka Romana Tabák.

🇸🇰#MaximTurbulenc 😳😔 Presne minulú sobotu sme spolu boli na jednej akcii Išla som skôr domov a ma presvedčili ešte...

Posted by Romana Tabak on Saturday, April 13, 2024

Člen kapely Maxim Turbulenc Daniel Vali zemřel ve věku 53 let, pravděpodobně na infarkt. Informaci pro CNN Prima NEWS nejprve potvrdili členové kapely Tomáš Báča a Petr Novák, úmrtí oznámili i na svých facebookových stránkách.

Maxim Turbulenc je česká popová hudební skupina z Klánovic, kterou v polovině devadesátých let založili Pavel Vohnout, Daniel Vali a Petr Panocha. Charakteristickým znakem skupiny je použití lidových, folkových či jiných známých písní v nových, zpravidla diskotékových aranžmá. Za svou existenci získala kapela 18 platinových desek.

Tagy: