Nový Spark
venku od 2. května
Basinfire 2024: Thrashová nálož v podání DESTRUCTION, SUICIDAL ANGELS A 1000BOMBS

Basinfire 2024: Thrashová nálož v podání DESTRUCTION, SUICIDAL ANGELS A 1000BOMBS

Thrash sjednocuje generace, a tak jeho zastoupení nesmí chybět ani letos ve Spáleném Poříčí!

LÍSTKY ZA SUPER SPARK CENU POŘÍDÍŠ ZDE

Hlavními tahouny thrashového zastoupení letos budou němečtí thrashmetaloví velikáni a nosná síla Teutonic Big 4 DESTRUCTION. Ti se před více než čtyřiceti letech zformovali okolo Schmiera a patří k zakladatelům thrash metalu, jak ho známe. Jejich salva ostrých riffů i po čtyřech dekádách dokáže předat energii, kterou by jim kdejaká kapela mohla závidět. Kapela našeho mládí, našeho dospívání, kapela, která ovlivnila tisíce dalších posluchačů a později zformovaných kapel. Přesně to jsou DESTRUCTION, kteří nyní přijíždí zdemolovat stage.


Pozadu nezůstane ani živelná řecká stálice SUICIDAL ANGELS, která vznikla v roce 2001 a svůj zvuk postavila na základech klasického thrashe z 80. let. Po více než 20 letech existence tedy nejde o žádnou rychlokvašku z posledních let, ale o kapelu, která tenhle žánr má načtený od A do Z. A thrashová eskadra pod vedením kytaristy a zpěváka Nicka Melissourgose, který je po celé roky jediným stálým členem, od toho neustoupila dodnes. SUICIDAL ANGELS nyní vydali své osmé album s názvem "Profane Player“, ze kterého jste již mohli slyšet například jejich singl "When the Lions Die".


Nebudou chybět ani čeští 1000BOMBS, thrash / death metalová čtveřice z Plzně zpívající o pivě, společnosti a jak jinak než také válce. I když se se svým nejnovějším albem pustili hlavně do deathových vod, jejich původní tvorba byla hlavně thrashová.


Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace