První letošní klusácké klání v Chuchli ovládli Němci

16. 4. 2024 Kristýna Svobodová Zdroj: Praha TV URL zdroje: prahatv.eu

Zahajovacím klusáckým mítinkem v Chuchle Areně Praha odstartovala v sobotu 13. dubna nová klusácká sezona. Vrcholem odpoledne byla Pražská dubnová cena v poli s mezinárodním obsazením.

Na dráze chuchelského dostihového závodiště v Praze se po zimní přestávce opět rozběhli klusáci. V sobotu 13. dubna tak odstartovala nová klusácká sezona. Vrcholem prvního dostihového mítinku byla Pražská dubnová cena s mezinárodní účastí. Úspěšný start se ale dvojicím povedl až napočtvrté.

"Ne všichni jezdci jsou ukáznění, přeci jen po té naší pětiměsíční dostihové pauze hraje určitou roli adrenalin a natěšení se, takže někdy tam toho svého koně pošle o chvilku dřív a tím pádem ten start nemůže být puštěn, protože nikdo na startu nesmí získat výhodu," řekla Michaela Zemanová, členka výboru České klusácké asociace.

Letos první klusácké odpoledne ovládli němečtí jezdci a jinak tomu nebylo ani v hlavním dostihu Pražské dubnové ceny. Stylem start - cíl si pro zlato dojel tmavý hnědák Gigolo La Marc v sulce s Robertem Pletschacherem.

Celý článek přináší PrahaTV: První letošní klusácké klání v Chuchli ovládli Němci

Podobné články
Deník

Týden po šokujícím úprku centrem Londýna zůstávají v péči veterinářů dva koně královské jízdní gardy. Britská armáda ale v poslední zprávě ujišťuje,…

Idnes.cz

Vyšneve (od zpravodajů iDNES.cz) - Reportéři iDNES.cz se vypravili na Ukrajinu nejen za vojáky, kteří bojují proti Rusku, ale i za poznáním běžného…