Už tenhle týden od autorů skvělé série plošinovek Ori vyjde No Rest for the Wicked. Nejde ale o plošinovku, nýbrž o akční RPG, které má být rozsáhlé, viscerální a přinést do žánru Diabla svěží vítr.

Hra bude nejprve dostupná v předběžném přístupu na Steamu, a to od čtvrtka 18. dubna/apríla. Vývojáři mají v plánu pravidelné aktualizace a poté finální verzi 1.0, jež se bude shodovat s vydáním na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Na blíží se vydání early access verze upozorňuje launch trailer. Filmovými záběry láká na nebezpečný ostrov Isola Sacra. Děj je zasazen do roku 841. O ostrov bojují povstalecké skupiny a vláda. Hráč se vžije do člena skupiny svatých bojovníků s nelehkým úkolem. V tomhle chaosu musí zastavit morovou nákazu. Jak správně očekáváte, zaplete se také do politických intrik.

Pokud máte o No Rest for the Wicked zájem, tak do 2. května/máje bude stát 35,99 €. Poté se cena zvedne na 39,99 €. Tvůrci zdůrazňují možnost hrát offline bez připojení k internetu. Nenajdete tady ani žádné mikrotransakce. Více o hře tady.