Do Game Passu míří NHL 24, Another Crab’s Treasure, Orcs Must Die! 3 a další

Publikováno: 16.4.2024, 14:08

Sociální sítě

O autorovi

Lukáš Urban

Lukáš Urban

Je autorem 3326 článků

Ještě než se počasí definitivně rozmyslí, že pustí teplo do našich domovů, a tak nás vytáhne za alergií rozervaný nos ven, zbyde dostatek času na hraní. To si můžete jako vždy zpříjemnit čerstvou dávkou novinek v předplatném Game Pass, kam se chystají boje, sport, a dokonce i samotná smrt.

Ale co si budeme povídat. Jméno prodává, a to nejzvučnější má NHL 24, které se prostřednictvím Game Passu Ultimate podívá na konzole už 18. dubna. Co všechno poslední ročník změnil a vylepšil vám poví starší tiskové zprávy. My zmíníme alespoň systém únavy, nově zpracované kontakty hráčů nebo fyziku bruslení. Vše v tradičních režimech a samozřejmě i v oblíbeném online módu HUT.

Another Crab’s Treasure nesází na jméno, ale na premiéru. K té dojde prostřednictvím Game Passu 25. dubna a vaše zařízení obsadí neohrožený krabí společník, který kombinuje tradiční plošinovku, adventuru a RPG s prvky souls her. Jak kombinace hráčsky lákavých žánrů bude fungovat, zjistíte na konzoli, cloudu i na PC.

Týden před koncem měsíce (23. dubna) vyjde malebné RPG Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. V něm se setkáte s hrdiny, kteří hledají bájný artefakt velké moci, s jehož držením lze buď zachránit nebo zcela zatratit rozpadající se impérium. Hra vznikla za štědré pomoci komunity jako tradiční JRPG zástupce. Vyzkoušíte?

Ze starších kousků se do předplatného dostává tower defense Orcs Must Die! 3 (17. dubna), kde vaše opevnění otestuje až tisícovka nepřátel. Z končin, kde vládnou strategie, dojde výprava Manor Lords (26. dubna) a s ní dobová vsuvka do 14. století, která se pyšní autentičností a snahou o detailní simulátor historického života. A posledním příspěvkem je procedurálně generovaný svět té dámy v kápi s kosou. Vyzkoušejte si podnikání se smrtí v zábavné hře Have a Nice Death (30. dubna), a to na konzoli, PC a v prostředí cloudu s Ultimate variantou předplatného.

24. 10. 2023 • SeedarCZ0

Recenze: NHL 24

Rok se s rokem sešel a máme tady další ročník jediného hokejové titulu současnosti. NHL od EA Sports už dlouho stagnuje a nic moc nového nepřináší, je tomu letos jinak nebo si znovu koupíme jen aktualizované soupisky a nic více?

»
18. 08. 2023 • p.a.c.o0

NHL 24 nabídne spoustu novinek

Nový ročník NHL 24 byl oficiálně oznámen a již také víme, že na obalu hry se ukáže Cale Makar. Dále jsme se dozvěděli, že nový ročník je zatím stále v plánu také pro generaci konzolí Xbox One a vyjde 6. října. Ke shlédnutí máme pět minut dlouhý trailer s gameplay záběry. Ten zároveň představuje ty nejzásadnější novinky, které hra letos přinese. Nebude to sice nic zásadního, ale zajímavé by být...

»
16. 08. 2023 • tonyskate0

Představena hvězda na obal NHL 24

EA Sports s představením letošního ročníku NHL opět čeká až na poslední chvíli, aby pak mohla naplno odstartovat mediální masáž, protože v případě této hry opravdu stačí několik intenzivních týdnů než roztahané měsíce. Každopádně hra NHL 24 byla představena formou hvězdy na obalu, kterou se stal čtyřiadvacetiletý Cale Makar, loňský výherce Stanleyova pohárů s Colorado Avalanches. Také je zlatým výhercem světového šampionátu juniorů z roku 2018, držitelem James Norris Memorial Trophy za sezónu...

»